Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Чому важливо відвідувати стоматолога регулярно?

Чому важливо відвідувати стоматолога регулярно?

Нас з дитинства привчали до того, що візит до стоматолога повинен бути кожні 6 місяців. Але через те, що цей процес не всім подобається, а точніше взагалі не подобається, то більшість людей відтягують з такими походами.

Про те, чому так важливо не ігнорувати зустрічі із стоматологом нам розповість спеціаліст клініки «Пломбір» Пономаренко Валентина Сергіївна.

Самим основним і важливим фактом регулярного відвідування стоматолога є те, що завдяки цьому можна вчасно виявити ряд проблем, які можуть призвести до більш серйозних порушень зубів.

Під час такого огляду стоматолог помічає розвиток багатьох захворювань зубів і ясен. Одною з найбільш поширених проблем є карієс, діагностувати який бажано на самих ранніх етапах. Виглядає він, як маленька темненька плямка на зубах. Звичайно, ми можемо самі помітити карієс, але лише в тих місцях, які нам добре видно у дзеркало. А лікар огляне абсолютно всю ротову порожнину. Тому не слід чекати, коли у Вас заболить зуб чи Ви відчуєте якийсь дискомфорт з зубами, і тоді бігти до стоматолога. Це потрібно робити значно швидше. Адже карієс переростає в більш глибоку проблему, руйнує зуби, утворюючи порожнини в них.

Але говорити про те, що перерва між відвідуванням стоматолога має бути в 6 місяців теж не можна. Тому, що є ті люди, які мають дуже проблемні зуби, і їм потрібно частіше звертатися до спеціаліста. Це ж стосується і курців, любителів солодощів, діабетиків.

Наша стоматологічна клініка «Пломбір» надає цілу низку стоматологічних послуг у Києві. Ми є лідером у своєму сегменті у будемо раді бачити вас у себе.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас