Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як носити спідниці в сезон холодів?

Як носити спідниці в сезон холодів?
 

Вічна дилема «Я б одягла спідницю, але на вулиці холодно» напевно знайома і вам. Але якщо ви любите носити спідниці і сукні, холодна погода не в силах вам перешкодити. Адже ми підготували для вас кілька корисних порад щодо того, як носити спідниці в сезон холодів зі смаком і комфортом.

Безумовно, без спідниць не обходиться жоден жіночий гардероб. Вони зручні і універсальні, а ще здатні зробити наш образ ще більш жіночним і витонченим. Стильна спідниця – маст-хев для будь-якого капсульного і ділового гардеробц, в тому числі і на сезон холодів. А ще краще, якщо їх буде декілька.

Навіть в умовах кризи і вічної нестачі грошей ви можете поповнити свій гардероб стильними спідницями завдяки таким магазинам, як https://gols.com.ua/catalog/yubki_zhenskie/ - тут ви зможете купувати одяг для роботи і на кожен день за оптовими цінами. До сезону холодів вам вже точно варто обзавестися парою-трійкою стильних спідниць, і ми розповімо, як їх носити, щоб не мерзнути, і навіть в морози виглядати красиво і жіночно.

Як носити спідницю в сезон холодів?

Осінь

Осінній сезон надихає носити насичені фарби і тканини з красивою, багатою текстурою. Шкіра, замша, вельвет, шерсть і в'язані речі відмінно тримають тепло. Всі ці матеріали подарують тепло і комфорт у вогку погоду, але також будуть виглядати на вас неймовірно стильно. Додайте до образу в'язані колготки і улюблений шарф, і ви зможете насолоджуватися кожним осіннім днем, при цьому завжди виглядаючи чудово.

Зима

Носити спідницю посеред морозної зими здається невдалою ідеєю. Але якщо ви правильно виберете матеріали і одягнетеся багатошарово, зимові морози здадуться вам не такими вже страшними. На зиму вдалим рішенням стануть спідниці міді з теплих тканин: вельвет, шерсть, теплий трикотаж. У комбінації з колготками з вовни мериноса така спідниця подарує справжній затишок і комфорт. Завершіть образ м'яким і затишним шарфиком.

Весна

Яким би це не було кліше, весна – ідеальний час для спідниць з квітковим принтом. Крім того, такі спіднички відмінно поєднуються з водолазками. А якщо ви додасте ще і флісові колготки, то навіть прохолодний весняний ранок або вечір не змусить вас замерзнути. Якщо ви боїтеся, що в водолазці вам буде холодно протягом дня, витратьтеся на хорошу термомайку. І окрему увагу приділіть взуттю – воно ні в якому разі не повинно промокати, адже навесні погода може бути дуже непередбачуваною.

Спідниця в холодну погоду: стильні та практичні поради

• Вибирайте спідниці з теплих, гріючих матеріалів: вовна, оксамит, вельвет, в'язаний трикотаж.

• Віддавайте перевагу довгим спідницям і моделям міді – під ними легко можна ховати щільні колготки або навіть легінси, якщо на вулиці лютий мороз.

• Вибирайте щільні і теплі колготки – не капронові (скільки б ден в них не було), а вовняні або флісові.

• Віддавайте перевагу високим черевикам, якщо носите спідниці вище коліна. Загалом, користуйтеся правилом: чим коротша спідниця, тим вищі черевики.

• Деякі модниці рекомендують наносити на ноги крем або лосьйон, перш ніж одягати колготки – кажуть, що так дійсно тепліше.

• Утеплюйтеся зверху. Якщо ви одягнетеся тепло зверху, то і знизу вам буде не так холодно. Термомайка і теплий светр – ваші найкращі друзі на сезон холодів.

Пам'ятайте важливе правило: якщо ви одягаєте пишну спідницю, підбирайте до неї светр, який сидить по фігурі, щоб весь ваш силует не був безформним.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас