Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Три, два, один! Битва Бакуган!

Три, два, один! Битва Бакуган!

Хлопці та дівчата, а також їхні батьки, в легендарних Бакуганів грають вранці, вдень, вночі.

Бакуган - це мультсеріал-аніме про справжніх відчайдушних бійців, на яких хочуть бути схожими всі хлопчики світу. А дівчатка таємно закохані. Ви вже бачили так, на PLUSPLUS?

бакугани від Spin MasterБакуган від Spin Master - це легендарні іграшки-герої з мультфільму, які в 2008 році стали найпопулярнішими в цілому світі планети Земля (було продано понад 400 млн іграшок). І от в 2019 році вони не просто готові повторити рекорд, а й перевершити його. Серця мільйонів дітей по всьому світу об'єднали Бакугани в єдиній меті: щоб Добро перемогло Зло. Об'єднавши свої зусилля, відважні бійці з легендарної армією Бакуганів-монстрів борються з тими, хто хоче захопити Всесвіт.

Історія появи Бакуганів на Землі дуже цікава. Її придумали самі діти. Одного разу на Дена Круза (головного героя) і його друзів посипалися з неба незвичайні карти. Хлопці їх зібрали і придумали власну захоплюючу гру. Кожна карта – це монстр – Бакуган зі своїми унікальними можливостями і здібностями, які розкриваються тільки під час битви.

Бакуган - це іграшка-трансформер. Маленька кулька, яка з легкістю вмішується навіть в дитячу долоньку. Тому її дуже зручно брати з собою на прогулянку, в гості або подорож. Але це незвичайна кулька. Варто її запустити на ігрове поле, як вона перетворюється на справжнього монстра. Тільки заради цього фантастичного перетворення вже варто купити Бакугана. Доведено дорослими. А якщо покликати друзів, то можна влаштувати цілий турнір.

Для гри кожному гравцеві потрібно: 3 Бакугана, 3 карти персонажа і 6 Бакукорів.

Гравці одночасно кидають на поле по одному Бакугану: Три! Два! Один! Битва Бакуганів!

Кожен Бакуган унікальний і має свою карту персонажа і суперздібності. Вони відрізняються між собою за кольором, розмірами та формами. Набори бувають з одним, трьома і навіть є набір, де цілих 7 Бакуганів - "Драгоноїд Максимус" є найбільшим і найсильнішим. Сила його одного дорівнює силам 7 інших Бакуганів. Але і його можна перемогти. Як?

Бакугани - це колекція з-понад 100 персонажів. Їх можна колекціонувати і влаштовувати цілі турніри з друзями. Гра в Бакуганів розвиває у дітей відмінні комунікативні здібності. Адже навіть найсором'язливіший малюк не зможе не поділитися з іншими дітьми своїм улюбленим Бакуганом і звичайно ж спробувати перемогти разом з ним суперника.

А палаючі очі, щирі емоції та спортивний дух не замінить жоден гаджет.

І ще помічено, що батьки разом з дітьми починають переживати за улюблених персонажів і самі не проти запустити Бакугана на ігрове поле. Бакугани зблизили вже не одне покоління.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас