Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Наносимо парфуми: що варто і чого не варто робити

Наносимо парфуми: що варто і чого не варто робити

Парфуми давно стали невід'ємною частиною нашого життя. Улюблені аромати навівають спогади про приємні моменти, роблять нас привабливішими в очах оточуючих, підкреслюють нашу індивідуальність.

Вдало підібраний парфум може створити про вас правильне враження (те, яке потрібно вам), в той час як невдалий аромат повністю його зіпсує. Якщо ви зараз перебуваєте в пошуку нового аромату для себе, обов'язково зверніть увагу на композиції марки Lambre – чуттєві, жіночні, спокусливі. В каталозі сайту lambre.ua знайдуться і парфуми, і парфумована вода для жінок, і легка туалетна вода, так що ви зможете вибрати те, що підходить саме вам.

Та який би варіант парфумерії ви для себе не обрали, ви напевно захочете, щоб аромат тримався якомога довше. На це впливає не тільки якість парфуму – стійкість аромату багато в чому залежить від того, як ви його наносите. Про те, що варто і чого не варто робити, користуючись парфумерією, ми і поговоримо далі.

Наносимо парюфмерію правильно: що варто і чого не варто робити

Якщо ви ще не чули, старий-добрий прийом наносити парфумерію на тильну сторону кисті вийшов з моди. Якщо ви хочете, щоб аромат тримався довше, наносіть його на точки тіла, які випромінюють тепло – там, де судини знаходяться максимально близько до поверхні шкіри: декольте, животик, задня сторона шиї, тильна сторона колін, щиколотки і т.д.

Не варто: забувати про одяг і волосся

Чи помічали ви, що шарфик подруги пахне нею? Це тому, що волокна тканини (особливо натуральні – бавовняні і вовняні) вбирають аромат парфумів і довго його тримають, навіть через декілька праннів. Якщо ви нанесете парфум на одяг, він триматиме аромат навіть тоді, коли він випарується з вашої шкіри. Тільки розпилюйте парфуми з відстані, щоб не поставити пляму, а на шовк ніколи не бризкайте парфумерію (на ньому залишаються плями).

Розпорошити парфум на волосся – ще одна чудова ідея. Натуральні олії в нашому волоссі замикають аромат всередині, а з рухом локонів він м'яко поширюється. Але прибережіть цей лайфхак для особливих випадків, так як спирт з парфумерії пересушує волосся.

Варто: попередньо зволожувати шкіру

Щоб аромат довше тримався на шкірі, зволожуйте її попередньо кремом або лосьйоном без запаху. Зволожена шкіра тримає аромат довше. За словами експертів, на жирній шкірі парфумерія також тримається довше, ніж на сухій. Тому власницям сухої шкіри повторно наносити парфум доводиться частіше.

Не варто: намазувати парфумерію

Ви напевно знаєте ці парфуми в мініатюрках з роликами, які так зручно носити в сумочці. Та за цю зручність ми переплачуємо: кожен раз, коли ви наносите парфумерію за допомогою цього ролика, в неї потрапляє жир з вашої шкіри, який руйнує ароматну композицію. Те ж стосується і мініатюрок, які закриті щільною кришкою і наносяться пальцем. Розпилення досі залишається найкращим способом нанесення парфумерії. На сайті https://lambre.ua ви зможете купити мініатюрки парфумів з розпилювачем і користуватися їх зручністю, не жертвуючи якістю аромату.

Не варто: зловживати парфумами

Як ми вже говорили, найкращий спосіб наносити парфумерію – це бризкати її на одяг, волосся, шкіру. Але з близької відстані, щоб даремно не витрачати духи, особливо, якщо вони дорогі. І пам'ятайте, що достатньо такої кількості аромату, яку ви використовували, коли наносили його вперше (від одного до трьох розпилень). Справа в тому, що ми звикаємо до запаху, і пізніше перестаємо його відчувати, через що починаємо наносити більше парфуму, ніж потрібно. Те, що ви звикли до аромату, не означає, що інші його не відчувають.

Не варто: забувати про ноти аромату

Не забувайте, що кожен аромат – це ціла композиція з різних нот. Верхні нотки, які ви відчуваєте в перші 15 хвилин, не будуть триматися весь день. Це базові нотки тримаються найдовше. Тому, якщо ви хочете, щоб парфуми трималися якомога довше, вибирайте аромати з насиченими базовими нотами (наприклад, мускусними або орієнтальними), а не цитрусовими, які є найлегшими і випаровуються швидше за всі інші.

Варто: Зберігати парфумерію правильно

Стійкість аромату також може змінюватися з часом, якщо парфумерію неправильно зберігати. Тримайте улюблені пляшечки з парфумами подалі від тепла, вологи і прямих сонячних променів. В іншому випадку аромат може не тільки втратити свою стійкість і насиченість, а й змінитися.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас