Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Про переваги льону для вашої кухні

Про переваги льону для вашої кухні

Всі ми знаємо про те, що льон – це не просто красивий і затишний матеріал, а й корисний для здоров'я. Влітку лляний одяг не дасть запаритися, а лляна постільна білизна буде дарувати здоровий і комфортний сон протягом всього року. А що на рахунок кухонного текстилю?

Насправді, лляний текстиль для кухні давно вже став класикою, як в будинках, так і в ресторанах. І на це є чимало достойних причин. В інтернет-магазині ukrlinen.com ви зможете вибрати красиві кухонні комплекти зі 100% льону, причому за дуже демократичними цінами. А ми розповімо про те, чому льон на вашій кухні буде коштувати кожної витраченої на нього копійки.

Переваги льняного текстилю для кухні

1 – Набагато смачніше!

Ні, звичайно, не самі лляні серветки будуть смачнішими. Але на столі з красивою лляною скатертиною і тряпчаними (а не паперовими) серветками всі страви виглядають апетитно і здаються смачнішими – так показали опитування.

2 – Набагато здоровіше

Свіжі, чисті лляні серветки і скатертина – найкращий спосіб боротьби з мікробами на обідньому столі. Чи знали ви, що скатертина на столі значно знижує передачу бактерій від гостя до гостя? А льон якраз знаменитий своїми антибактеріальними властивостями!

3 – Вишуканий декор святкового столу

Паперові серветки на столі ніколи не виглядають привабливо, а зім'яті – просто жахливо. У той же час лляні серветки на красивій скатертині, спеціальним чином складені для кожного з гостей, завжди дарують відчуття свята. Ви можете складати їх хоч кожен раз по-різному, а ще – просто простягнути через кільця для серветок, створивши ще більш розкішну атмосферу.

4 – Менше стуку тарілками й приборами

Якісна лляна тканина на обідньому столі буде приглушати звуки стуку тарілок, столових приборів і блюд об стільницю, створюючи більш затишну атмосферу для спілкування з рідними і близькими.

5 – Це екологічно

Навколишнє середовище скаже вам «спасибі», адже користуючись лляними серветками, ви будете купувати набагато менше паперових. Зробивши вибір на користь льняного текстилю для кухні, ви кожен день будете робити прекрасним не тільки свій стіл, а й нашу планету.

6 – Зносостійкість і простота в догляді

Льон можна прати навіть при найвищих температурах, він вкрай рідко дає усадку. Крім того, він дуже зносотійкий, довго не втрачає колір і зберігає первозданний вигляд.

7 – Гіпоалергенність

Чистий льон погано поглинає статичну електрику і не є її джерелом. А це означає, що матеріал притягує набагато менше пилу. Серед натуральних матеріалів він має найвищу стійкість до тертя і розтягування (в три рази вищу, ніж у того ж бавовни). Все це, а також 100% натуральність волокон, роблять льон чудовим вибором для алергіків і астматиків.

Як бачите, у кухонного текстилю з льону є дійсно важливі переваги. Крім того, різноманітність сучасних колірних рішень і дизайнів лляних скатертин, серветок і рушників завжди дасть вам можливість вибрати те, що найкращим чином підійде вашій кухні. Не варто чекати – завітайте до інтернет-магазину ukrlinen.com і обирайте текстиль, який створить неповторну атмосферу на вашій кухні!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас