Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що дарувати в рік Криси 2020

Що дарувати в рік Криси 2020
 

Новий рік – одне з найулюбленіших свят! На нього з трепетом очікують і дорослі, й діти. Він символізує початок нового життя, сповненого радості, успіхів, перемог. Одним із неодмінних атрибутів Нового року є подарунки, про які слід потурбуватися завчасно. Адже це лише на перший погляд здається, що все так просто. Насправді ж потрібно як слід подумати, що презентувати усім своїм близьким людям, щоб виразити свою увагу та прихильність.

Новорічні подарунки можуть бути найрізноманітнішими, залежно від віку та особистих вподобань того, для кого вони призначені. Та все ж краще дарувати подарунки, які носять в собі символіку наступаючого свята.

Символом 2020 року є Білий Металевий Щур. Навряд чи знайдеться багато шанувальників цієї тварини, проте вона символізує багатство та успіх, але за умови бережливості. Тож, зважаючи на символ наступаючого року, рекомендується дарувати речі, які містять зображення щура або хоча б виконані в сірому (металевому) чи білому кольорі.

Що дарувати на Новий Рік 2020?

Ось лише орієнтовний перелік можливих новорічних подарунків:

1. Сувеніри: статуетка, картина, м’яка іграшка (для дітей), скарбничка (пам’ятаємо про любов Щура до бережливості!), календар.

2. Текстиль: кухонний або банний рушник, постільна білизна, покривало, килимок.

3. Предмети одягу: домашні капці, халат, шкарпетки, пояс, шарф, рукавички, футболка, світшот, нічна сорочка.

4. Прикраси різного призначення: біжутерія (наприклад, сережки чи кулон у вигляді симпатичної мишки), прикраси для волосся, чохол для телефону чи інша телефонна фурнітуру, іграшки для ялинки, годинник.

5. Солодощі.

6. Блокнот чи записна книжка.

7. Предмети інтер’єру: чашка або чайний сервіз, набір мисок, рамка для фото, диспенсер для рідкого мила, настінний годинник.

8. Гаманець.

9. Парасолька.

Що б ви не вирішили подарувати близьким людям у казкову новорічну ніч, пам’ятайте, що є подарунки, які Щур не полюбляє. На щастя, їх зовсім небагато.

Які подарунки не варто дарувати в Новий Рік Щура?

1. Дорогі, проте не функціональні подарунки. Щур – тваринка бережлива та скромна в своїх вподобаннях, а тому грошей на вітер не кидає і вам не радить. Подарунки мають бути недорогими, але практичними.

2. Щур не любить забагато води, а тому від подарунків у вигляді різних рідин (наприклад, парфуми, спиртні напої) цього року краще втриматися.

3. Подарунки в вигляді чи з зображенням кота. Не варто створювати Щурові стрес, щоб весь наступний рік не пройшов у негативних переживаннях.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас