Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Канікули з користю, або Як поєднати відпочинок та навчання

Канікули з користю, або Як поєднати відпочинок та навчання

Зимові канікули - найказковіша та найвеселіша пора для всіх школярів. Це час новорічних свят, різдвяних зустрічей і розваг. Та за святковими пустощами дітям так легко забути вивчене за півроку.

Щоб розпочати другий семестр впевнено та без “провалів в пам’яті” потрібно протягом канікул займатися. Але займайтеся граючись та враховуйте захоплення вашого молодшого школярика.

зошити Розмальовка видавництва Ранок

Якщо ж дитина творча та креативна, то й до занять потрібно підходити творчо та яскраво. Бажаєте вивчити нові слова з іноземної мови? Роздрукуйте різнокольорові малюнки до слів та зіграйте в гру “Відгадай що це”. Потрібно до кожної картинки знайти відповідне слово. А можете використати зошити “Розмальовка” ТМ АРТ (вид-во “Ранок”). Вони допоможуть граючись та малюючи відпрацювати різні навички та зміцнити знання з англійської, української мов та математики. Ось, наприклад разом з зошитом “АРТ розмальовка. Українська мова” (вид-во “Ранок”) малеча відпрацює орфограми. Адже вона буде визначати твердий та м’який звуки, наголос, м’який знак, буквосполучення та подовження. Використовуючи кольоровий код розфарбує службові слова та визначить на які питання відповідають різні частини мови. З зошитом “АРТ розмальовка. Англійська мова” (вид-во “Ранок”) повторить лексику. Дітлахи пригадають дні тижня, шкільні приладдя, одяг, дії, емоції та доповнять свій лексичний словничок новорічними словами. До того ж, в кінці зошита знаходиться невеличка шпаргалка для батьків. “АРТ розмальовка. Множення та ділення” (вид-во “Ранок”) пропонує різноманітні практичні завдання з використанням таблички множення. Зошит містить різні творчі завдання, де потрібно обчислити та розфарбувати картинки відповідним кольором. А на кожній сторінці малеча зможе записати за скільки хвилин вона впоралася із завданням. Таким чином, можна з легкістю простежити, яка тема діткам дається легко, а яку треба підтягнути. До того ж, дітлахи будуть не лише практикувати свої вміння, але й створять яскраві малюнки та цікаво й корисно проведуть час.

зошити Розмальовка видавництва Ранок

Якщо ж ваша дитина має більш аналітичний склад розуму, тоді запропонуйте їй поринути в математичний світ у повсякденному житті. Вигадуйте різноманітні завдання, використовуючи життєві ситуації. Наприклад, ви вийшли з дому о 8.05, до школи прийшли о 8.23. Скільки часу витратили на дорогу? Можете також скористатися зошитами “Навчалочка. Вправи математики” ТМ АРТ (вид-во “Ранок”). Вони укладені з урахуванням навчальних програм та дитячих інтересів. Ось, наприклад задачки у ньому про планшети, конструктори та морозиво. А розв’язувати вправи допоможуть яскраві малюнки. Займаючись за цими зошитами дітлахи повторять теорію в ігровій формі, виконають незліченну кількість завдань, а в кінці книги будуть визначати свої успіхи.

зошити Розмальовка видавництва Ранок

Підтягнути та освіжити знання з української мови допоможе збірник завдань “Готуюсь до диктантів” ТМ АРТ (вид-во “Ранок”). Шкільний матеріал викладено просто, легко та лаконічно. Малеча повторить розділові знаки, наголошені та ненаголошені голосні, м’якість приголосних, буквосполучення та правопис слів з апострофом. За картинками складе текст або ж цілу розповідь. Напише диктанти та підкреслить орфограми. В кінці кожної теми є кольоровий куточок. Опрацювавши тему, дитина його вирізає та вклеює на останню сторінку зошита, щоб вийшла картинка.

зошити Розмальовка видавництва Ранок

Це зошити справжні помічники. Виконуючи ігрові завдання, малеча повторює пройдений матеріал на уроках та ще й готується до нового семестру. Адже зошити укладені з урахуванням шкільних програм. А ще посібники мають яскраве оформлення, багато корисних порад та креативні ідеї. Тож займайтеся залюбки!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас