Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Суші: як отримати максимум користі від японського делікатесу?

Суші: як отримати максимум користі від японського делікатесу?

Японська страва суші впевнено увійшла в серця українців. Вона досить проста в приготуванні та містить корисні для здоров’я продукти, які людина має змогу смакувати в свіжому вигляді, отримуючи з них максимальну кількість вітамінів, мінералів, жирних кислот, білків, жирів і вуглеводів. Суші, вжиті навіть у невеликій кількості, чудово насичують організм, надовго даруючи відчуття ситості.

Та дуже важливо, щоб суші готувалися лише зі свіжих продуктів і з дотриманням усіх правил і вимог щодо їх приготування. Якщо ви бажаєте отримати від споживання суші максимум користі, завітайте на https://sushiicons.com.ua/kiev/ - сайт сервісу доставки суші «Sushi Icons».

Однією із фішок ресторану є відкрита кухня (проект «Welcome kitchen»). Замовник може бачити весь процес приготування страви та забрати її, отримавши 10% знижки за самовивіз! Тут можна також замовити сети, роли, сашимі, суші-кейк, футомакі, салати, донатси та різноманітні напої. Ви можете забрати страви самостійно чи замовити доставку.

Що ж робить суші такими корисними для організму?

• По-перше, це рис. Він, як відомо, містить у своєму складі вітаміни групи В, Е, РР, а також марганець, селен, цинк, залізо, фосфор, калій і клітковину, яка покращує процес харчування.

• По-друге, це морепродукти, які зазвичай входять до складу суші, та норі, в які інгредієнти суші загортаються. Вони насичують організм цінними жирними кислотами, йодом, фосфором. Виводять шлаки та токсини, покращують роботу серця, судин.

• По-третє, це приправи до суші: соєвий соус, васабі та імбир. Вони справляють на організм антибактеріальний та імуностимулюючий вплив, покращують кровообіг. Споживання суші з цими приправами особливо цінне в зимовий період, адже дає можливість зігрітися, якщо доведеться тривалий час провести на вулиці.

• По-четверте, це поєднання різноманітних овочів у складі суші, які збагачують нас вітамінами та мінералами.

Та, щоб суші принесли тільки користь, слід пам’ятати кілька не дуже приємних фактів про них, які, втім, можна хитро обійти.

1. Морська риба, яка може входити до складу суші, окрім маси позитивних речовин, може містити яйця гельмінтів (паразитів) і бактерії. Щоб уникнути цієї неприємності, слід обирати суші, в складі яких міститься риба, що пройшла певну обробку (наприклад, солена).

2. Неякісний соєвий соус може містити сірчану кислоту. Тож, замовляйте суші тільки в перевірених продавців, як «Sushi Icons», котрі добре зарекомендували себе. Також соєвий соус, навіть якісний, містить багато солі, що негативно впливає на організм. Тому просто обмежуйте себе в його споживанні. Будьте помірними.

3. Ртуть, яку містить тунець, негативно впливає на організм. Тож старайтеся споживати суші з тунцем не надто часто, періодично замінюючи тунець іншим видом риби чи ікрою. Повірте, тут є, з чого вибирати! «Sushi Icons»

Як бачите, є дійсно вагомі причини радувати себе цим японським смаколиком регулярно, особливо взимку. Як і з будь-якою стравою: споживайте розумно і помірно, і ви отримаєте від суші лише користь і неймовірне задоволення!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас