Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сноубутси для малюка: захищаємо дитину від проблеми холодних ніжок взимку

Сноубутси для малюка: захищаємо дитину від проблеми холодних ніжок взимку
 

Ви можете і не хотіти виводити свого малюка на вулицю в сніжну погоду, особливо, якщо він тільки навчився ходити. Та насправді, немає причин обмежувати його від такої радості. А щоб дитячі ніжки залишалися в теплі і сухості під час прогулянки та ігор в снігу, просто поповніть гардероб крихітки парою сноубутсів.

Сніжна погода – це цілий новий світ для малюка! Проте, звичайно ж, він зможе сміливо його досліджувати тільки в тому випадку, якщо ви одягнете дитину правильно. Крім одягу важливо подбати і про відповідне взуття, і для прогулянок по снігу сноубутси стануть, мабуть, найкращим рішенням.

Вибираємо сноубутси для малюка: що важливо?

1. Легко взуваються – легко знімаються! Це один з найважливіших факторів, на якому вам варто сфокусуватися при виборі сноубутси для маленької дитини. Це допоможе не тільки дитині навчитися взуватися самостійно, а й вам – уникнути істерик під час одягання та роздягання. Якщо ви думаєте, що взуття на блискавкці – найкраще рішення, це не так, адже тканина штанців може потрапляти в застібку. Тому вибирайте сноубутси на липучках або засувках.

2. Стійкі до будь-якої погоди і всюди по черевику. Весь черевик зовні повинен бути стійким до холоду і вологи. Підошви сноубутсів також повинні бути водонепроникними, і в ідеалі – резиновими.

3. Стійкість на слизькій поверхні. Сноубутси також повинні мати стійку підошву, яка не буде ковзати. Це особливо важливо для малюків, які тільки навчилися ходити або ходять ще невпевнено.

4. М'яка і тепла обробка всередині. Звертайте увагу на внутрішню обробку сноубутсів – вона повинна бути м'якою, затишною і теплою. Особливо добре, якщо матеріал буде відводити вологу. Так ніжка малюка буде в сухості, і якщо спітніє, і якщо всередину черевика потрапить сніг.

5. Гарна посадка. Все взуття для малюка має бути йому дуже зручним. Враховуйте, що взимку ви, швидше за все, будете одягати товсті шкарпетки під сноубутси, тому розмір черевиків повинен бути трохи більшим, ніж зазвичай. Враховуйте це, якщо збираєтеся купувати сноубутси онлайн, а якщо вирушаєте до магазину, міряйте їх на такий самий товстий носок.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас