Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вибрати правильний одяг для занять спортом?

Як вибрати правильний одяг для занять спортом?

Ваш одяг в спортзалі працює так само важко, як і ви. Звичайно ж, ви хочете виглядати добре під час тренувань, але ці речі повинні забезпечувати вам ще і комфорт, щоб ви могли «вижимати» з себе максимум.

Якщо вам буде некомфортно на улюблених тренуваннях, ви не зможете правильно і на всю силу виконувати вправи. Тому вибір правильного одягу для тренувань, причому в залежності від того, яким спортом ви займаєтеся, критичний для досягнення ваших спортивних цілей. Отже, вибираємо речі для спортзалу з розумом...

Вибираємо одяг для тренувань в залежності від виду спорту

Як правило, люди вибирають однаковий одяг для різних тренувань. Та це в корені неправильно. Адже ідеальний одяг для фітнесу буде відрізнятися від форми для занять на силових тренажерах. Речі для кожного з видів спорту виконуються по-різному, виходячи із специфіки тих чи інших вправ, в тому числі відрізняються і кроєм, і матеріалами.

Так, футболки для кача будуть вільними, такими що не сковують рухів, а маєчка для фітнесу або йоги повинна обтягувати. Лосини, призначені для бігу, будуть більш щільними і мати маленькі кишеньки для ключів, в той час як штани для йоги будуть максимально стрейчевими без зайвих деталей. Тому обов'язково вибирайте саме той одяг, що призначений для ваших тренувань.

Фокусуємося на комфорті

Ніхто не хоче страждати від дискомфорту від одягу під час тренувань – це не тільки заважає правильному виконанню вправ, але і забирає впевненість в собі. Щоб уникнути цього, відмовтеся від одягу: - із занадто тісними рукавами або проймами;

- щільними швами, що заважають;

- який задирається або сповзає під час нахилів та інших активних вправ.

Так, спортивні лосини для фітнесу від forfitness.com.ua мають досить високу талію і зручний крій, щоб не сповзати під час занять фітнесом, навіть від самих активних вправ. Крім того, вони виконані з достатньо еластичної, але щільної тканини, завдяки чому не будуть просвічуватися від нахилів вперед і скручувань. Тут же ви знайдете і інший стильний і якісний одяг для тренувань, який буде коштувати кожної витраченої на нього копійки.

Які матеріали краще вибирати?

Спортивний одяг виготовляється з різних матеріалів. Але багато людей чомусь звикли носити в спортзал бавовну. Так, вона недорога і дійсно комфортна, але в основному тільки на початку тренувань. Бавовна не відводить вологу настільки швидко, щоб цього було достатньо для активних навантажень. А ось спеціальні синтетичні матеріали здатні на це, причому не тільки швидко відводити вологу, а ще й впускати повітря.

Тому, якщо ви можете собі це дозволити, купуйте одяг для тренувань з якісної дихаючої синтетики, яка відводить піт. В таких речах вам буде сухо й комфортно на тренуванні влітку і тепло взимку.

Хороший одяг для тренувань – це дійсно важливо

На тренуванні ви хочете виглядати і відчувати себе на всі 100%. Це важливо не тільки для правильного виконання вправ, а й для мотивації до занять спортом. Правильний одяг для спортзалу дасть вам можливість тренуватися ефективніше і відчувати себе впевненіше!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас