Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Модні тенденції в дизайні інтер’єру 2020

Модні тенденції в дизайні інтер’єру 2020

Можете собі уявити, що на календарі вже 2020 рік? Давайте роздивимося з вами основні модні тенденції в дизайні приміщення в цьому році, і в чому ж секрет ідеального інтер’єру.

1. Упор на екологічність – загальний тренд. Можливо, ви вже встигли звернути свою увагу, що зараз скрізь це масово агітується. В дизайні це виражається в повторному використанні пластика для створення декору і меблів, і ще акцент будуть робити на живих рослинах в будинку. Зараз стає популярним створення висячих садів та декорування стін рослинами. Це не тільки турбота про природу і власне здоров’я, але і раціональний підхід. Дерево, камінь, якісні метали зберігають експлуатаційний потенціал протягом довгих років, тому зможуть слугувати не одному поколінню.
тенденції в дизайні інтер’єру 2020
2. Зараз активно набирає популярності стиль japandi. Він поєднує в собі скандинавський мінімалізм та японський характер. Інтер’єр в стилі japandi мінімалістичний і водночас теплий та затишний. Дизайн в даному стилі повинен бути без надмірностей і непотрібного декору. При виборі меблів схиляємось до практичності та функціональності.
тенденції в дизайні інтер’єру 2020
3. Чекаємо бум на темне дерево (шоколадне, каштанове та кавові відтінки). Ці відтінки будуть використовуватись не тільки в меблях, а й в обшивці стін, полу та декоративних конструкціях, таких як міжкімнатні перегородки.
тенденції в дизайні інтер’єру 2020
4. В цьому році витісняємо всім вподобаний сірий і наповнюємо стіни, дивани, кухонні фасади – синім. Цей відтінок поза часом, елегантний в своїй простоті. Він сприймається як колір рівноваги та дає відчуття миру та спокою.
тенденції в дизайні інтер’єру 2020
5. Останні декілька років на хвилі популярності було використання металів в інтер’єрі. В 2020 році популярність не зникне, але пізнає деяких змін. На перший план вийдуть більш теплі метали, такі як: золото, латунь, бронза. І краще свій вибір робити на користь матових поверхонь.
тенденції в дизайні інтер’єру 2020
При облаштуванні приміщення головне пам’ятати, що тренди – це не забаганка дизайнерів, а зміни світогляду людей. Тому не потрібно бігти за модою, яка вам можливо зовсім не близька – інтер’єр в першу чергу повинен висловлювати ваші погляди, а не нав’язані.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас