Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Інтерактивні книжки: граємось, навчаємось, розвиваємось

Інтерактивні книжки: граємось, навчаємось, розвиваємось

Якщо об’єднати всі переваги книг, то отримаємо інтерактивні книжки. Вони «оживають» в дитячих долоньках, заполоняють серця та приголомшують уяву. Але що ж у них такого особливого та чи «корисні» вони?

Інтерактивні книги закохують у себе як малечу, так і дорослих. Для батьків головне те, що вони розвивають дрібну моторику, пам’ять, увагу, уяву, фантазію, стимулюють до мовлення та поповнюють словниковий запас малечі. А ще те, що на сторінках книжок, окрім віршиків з розповідями й казками, вони знайдуть ще й багато цікавих рухових елементів. Таким чином малеча взаємодіє з книгою, тобто грається з нею. А для дітлахів – яскраві ілюстрації, різноманітні віконечка, барвисті килимки-доріжки, незвичайні жителі книжки та неймовірні пригоди захоплюють малечу ще більше. Завдяки такому барвистому й гармонійному поєднанню, книга немов оживає в маленьких долоньках дітвори. До того ж, інтерактивні елементи утримують увагу навіть найнепосидючіших бешкетників.

інтерактивні книжки видавництва Ранок

Такі компоненти гарно поєдналися у серії «Улюблені тваринки» (вид-во «Ранок»). У ній мешкають дивовижна «Африканська сімейка», неймовірна «Підводна компанія» та справжні «Господарі ферми». Вони полюбляють різноманітні пустощі, то ж вирішили разом з малечею зіграти у схованки. Дітлахи будуть шукати їх за численними цікавими віконечками та дізнаватися про їхні особливості. Наприклад, що зебра мешкає в Африці, вовк має дуже гострий нюх, тюлень – гострі бивні, а у краба сильні клешні. Це справжня книжка-іграшка для дітей від 2 рочків. А ще вона розвиває уяву, увагу, дрібну моторику та креативне мислення.

інтерактивні книжки видавництва Ранок

До таких книг можна ще віднести серію «Дивись та вчись. Книжки-килимки» (вид-во «Ранок»). Читаючи їх та розгортаючи сторінку за сторінкою, разом із малечею ви дізнаєтесь «Хто гуляє на лугу?», «Хто живе в річці?» та здійсните подорож «Морями-океанами». Ці незвичайні книжки-килимки подобаються діточкам ще й тим, що їх можна читати, розглядати, навіть грати на барвистому килимку та вигадувати власні пригоди. Таке комплексне поєднання допомагає розвивати уяву, фантазію, пам’ять та розширюють кругозір та лексичний запас.

інтерактивні книжки видавництва Ранок

Тож можна сказати:

гра + рухомі елементи + навчання + яскраві ілюстрації + цікавий контент = інтерактивна книга.

Вона гармонійно та вміло поєднала у собі всі ці компоненти. Завдяки цьому дитина з захопленням крокує книжковим світом та пізнає навколишній, граючись та розвиваючись.
Діти ♥ інтерактивні книги

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас