Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Переваги професійного відбілювання зубів

Переваги професійного відбілювання зубів

Коли ви зустрічаєте людину, у вас є лише кілька секунд на те, щоб справити враження. І красива посмішка зіграє в цьому не останню роль. Білі зуби приваблюють, створюють відчуття молодості, свіжості і хорошого здоров'я. Це те, чого багатьом з нас не вистачає з віком, адже натуральну білизну зубів, на жаль, складно зберегти, як би ви не старалися.

З роками наші зуби стають темнішими через їжу і напої, які ми споживаємо, через можливе куріння, проблеми зі здоров'ям і інші чинники. Але хороші новини в тому, що це потемніння не є необоротним – цей недолік зовнішності дуже легко виправити за допомогою такої популярної процедури, як відбілювання зубів. При цьому робити його рекомендується саме в клініках, а не самостійно.

Якщо ви шукаєте, де зробити відбілювання зубів у Львові, ми рекомендуємо звернутися до стоматології «Cиметрика». Тут для вас будуть доступні всі найкращі методи освітлення зубів, серед яких фахівці підберуть для вас найбільш підходящий. На сайті symmetrica.ua ви зможете записатися на консультацію і дізнатися, скільки буде коштувати ваше відбілювання, а також, яких результатів можна очікувати саме вам.

Все ще не розумієте, навіщо переплачувати за професійне відбілювання зубів? – Ось, що з цього приводу кажуть фахівці...

Переваги професійного відбілювання зубів

1. Ви в надійних руках!

Сьогодні відбілювання зубів – дуже популярна процедура. Якщо ви хочете освітлити зуби і не зіпсувати їх, довіртеся професіоналу. Спеціаліст естетичної стоматології підбере для вас найкращий спосіб відбілювання і проведе процедуру безпечно. Звертаючись в таку стоматологію, як symmetrica.ua, ви будете в хороших руках!

професійне відбілювання зубів2. Миттєвий і довготривалий результат

У фахівців є всі необхідні знання про процедуру відбілювання, щоб запропонувати вам найбільш ефективне і довгострокове рішення. Також у них є всі необхідні засоби і інструменти, завдяки чому ви зможете отримати миттєвий помітний результат.

3. Захист зубів і ясен

Якщо процедуру відбілювання проводить не фахівець, вона може нашкодити зубам і яснам. Наприклад, часто склади для домашнього відбілювання руйнують або стоншують емаль, що в майбутньому збільшує ризик і прискорює появу карієсу, сильної чутливості та інших стоматологічних проблем. Ясна також можна пошкодити, якщо вибілювати зуби неправильно – ви можете заробити подразнення і чутливість ясен.

Замість того щоб ризикувати здоров'ям, краще зверніться до хорошої клініки естетичної стоматології і запишіться на консультацію. Спеціаліст підбере спосіб відбілювання, в залежності від вашої конкретної ситуації, і зведе ризик неприємних побічних ефектів до мінімуму.

4. Впевненість у своїй посмішці

Люди з потемнілими або пожовклими зубами ніколи широко не посміхаються, через що вони можуть здаватися навколишнім нещирими або невпевненими в собі. Відтбіливши зуби, ви захочете частіше широко посміхатися, адже тепер ваша усмішка виглядатиме чудово!

5. Більш молодий і свіжий зовнішній вигляд

Ви помічали, що люди з привабливою посмішкою виглядають жвавіше і молодше? Насправді, відбілювання зубів – одна з найдоступніших омолоджуючих процедур. Красиві здорові зуби змушують нас виглядати молодше на декілька років. Плюс, яскрава посмішка робить зморшки не такими помітними. Знову ж таки, ваша гарна посмішка зробить вас більш привабливою, молодшою і здоровішою людиною в очах оточуючих, і неодмінно додасть впевненості в собі!
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас