Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Тренди 2020. Хто їх вигадує і навіщо вони вам?

Тренди 2020. Хто їх вигадує і навіщо вони вам?

Тренди-тренди-тренди, це одні з найбільш частих запитів і переглядів на ютуб, але... куди не глянь інформація різниться, і не ясно де ж шукати істину.

Якщо ви все ж хочете знати, що в цьому році в тренді, то я звичайно вам про це розповім, але більше інформації, мені здається, варто приділити тому, яким необхідно зробити інтер'єр, щоб в найближчі мінімум 10 років він вас радував і залишався актуальним, що я і зроблю, але трохи пізніше.

А поки все ж про тренди і про те, хто їх придумує. Насправді існує професія тренд-аналітиків, які збирають інформацію, і на її основі роблять прогнози про майбутнє моди. Інформація зчитується з модних показів і майбутніх виставок творів мистецтва, створюються тренд-буки модних течій на рік або два, не більше. Так, колірні рішення з модних показів впливають і на інтер'єрний дизайн.
Тетяна Зайцева

Інтер’єрні тренди 2020

Ось таку інформацію про тренди я знайшла в мережі. Що ж буде актуально, наведу кілька пунктів:

Стверджують, що важливо буде створювати так звані персоналізовані інтер'єри, тобто індивідуальні. Але хіба раніше ми не робили цього? Клієнт лише підказує стиль і колір, а решту ми створюємо під нього.

Інтер’єрні тренди 2020

«Повітряний інтер'єр», тобто led підсвічування в цоколь меблів або під навісні меблі, його ж вбудовують в ніші стелі або штори – все те, що зробить кімнату більш світлою і легкою. Але і це ми робимо вже не один рік, вже навіть трохи і набридло.

Інтер’єрні тренди 2020

Природні матеріали – мається на увазі підлогові покриття, декор, меблі... Мені здається, що це доречно в інтер'єрах преміум класу, тому що це дорого, і все одно доведеться викручуватися і брати матеріали більш бюджетні.

Інтер’єрні тренди 2020

Кольори радять використовувати глибокі, темні і насичені. Так, вони красиві, але вони не для кожної квартири, і навіть не для кожного її мешканця.

Виходячи з усього сказаного, думаю, варто все ж розібратися як створювати не трендові, а продумані і актуальні інтер'єри, а це не так вже й складно, на мій погляд. Подивіться, що я пропоную.

Інтер’єрні тренди 2020

Потрібно визначитися зі стилем. За моїми спостереженнями, все ж таки ми йдемо до спрощення простору, але при цьому він має залишатися функціональним, а тому сміливо використовуйте мінімалізм. Мінімалізм не означає, що у вас всього мало, у вас всього повинно бути достатньо, і все на своєму місці. Якщо мінімалізм для вас простий, додайте трохи еклектики, але щоб вона не перебільшувала. Наприклад, трохи цегли з лофту або класичних елементів, якщо любите. Трішки вашого улюбленого сміливо додавайте – це буде саме ваша родзинка!

Інтер’єрні тренди 2020

Колірна гамма. Ось щоб не говорили, а світлі інтер'єри завжди просторіші і легші, додати контрасту і кольору в них ви зможете завжди: в текстилі (штори, подушки і фіранки), в картинах, декорі, а якщо потрібно кардинально, ок, одна контрастна стіна зробить свою справу. А як набридне – перефарбовуйте!

Інтер’єрні тренди 2020

Стелі. Максимально рівні, хіба що ніша для штор буде доречною щоб заховати карниз. Ось як раз таки в неї і варто заховати led стрічку для красивих вечірніх або святкових підсвіток. Точки можна робити врізними, якщо ваша стеля і так вже з якоїсь причини опущена, а якщо ж ні, то опрятні світильники-бочечки або люстра вам на допомогу. Така стеля актуальна для всіх сучасних стилів, для класики ж можна додати легку розетку. Якщо вам необхідно, щоб стеля виглядала вище, пофарбуйте її трохи глянцевою фарбою.

Інтер’єрні тренди 2020

Стіни максимально рівні, без ніш. Обробку варто вибирати не помітну, я маю на увазі покриття без яскраво виражених мазків і малюнків, чим ніжніше, тим краще. Підійдуть однотонні шпалери, фарбування, штукатурка.

Інтер’єрні тренди 2020

Підлогу, як уже говорила вище, звичайно, краще робити максимально натуральною, але всі розуміють порядок цін, а це значить, що і паркетна дошка, і ламінат будуть використовуватися. Темні покриття не беріть, на них дуже видно волосся і пил, світлі – досить маркі: беріть те що спокійне, приблизно в кольорі кави з молоком. Для того щоб кімната виглядала ширшою і просторішою, кладіть покриття поперек кімнати або по діагоналі.

Корпусні меблі з ДСП важливо, щоб були з якісного ДСП і з хорошою фурнітурою, так вона прослужить вам довше. Не робіть фасади глянцевими, нехай будуть трохи матові, так сліди від пальців будуть менш помітними.

Інтер’єрні тренди 2020

Основне завдання приміщення, яке буде радувати вас довгі роки не залежно від трендів – створити його простим і затишним для вас, з максимально якісних матеріалів, які зможете собі дозволити на даний момент, без помітних елементів меблів і обробки, які зможуть швидко набриднути.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас