Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вітаємо маму з 8 березня: поради від турботливих татусів

Вітаємо маму з 8 березня: поради від турботливих татусів

Свято 8 Березня – чудова нагода турботливим татусям проявити себе, а для малечі – прекрасний урок, який показує, як важливо робити щасливими близьких людей. Не знаєте, як влаштувати дружині, мамі ваших дітей, справжнє свято на 8 березня? Ми зібрали для вас найкращі поради від турботливих татусів!

8 березня для мами: поради від турботливих татусів

№1: Зробіть для мами святковий плейлист з її улюблених пісень

Всі люблять музику, але кожен – свою особливу. У вашої дружини і мами, напевно, є і свій список улюблених композицій, які радують її кожен раз, коли вона їх чує. Готуючись до 8 березня, зробіть добірку її улюблених пісень (можна додати і кілька композицій від себе) і включайте, коли будете вітати її, готувати для неї, разом проводити час.

№2: Дайте мамі вирватися з рутини, втекти від всього і всіх

Можливо, для вас це прозвучить дивно, але найкращим святом для дружини і мами може бути день, поведений на самоті – без дітей і навіть вас. З появою дітей життя жінки перетворюється на справжній хаос. А якщо вона ще й працює, їй дійсно складно знайти час на себе і справжній відпочинок. В цьому випадку абонемент в спа-салон на кілька годин (або навіть цілий день) стане відмінним подарунком. Розслаблюючі процедури знімуть стрес і напруження, дадуть можливість насолодитися тишею і по-справжньому відпочити від шаленого ритму повсякденної рутини.

№3: Підключіть дітвору

Маленькі дітки можуть навіть не розуміти, що таке 8 березня. Але це – ще не привід не підключати їх до святкування. Зовсім крихітки можуть «нарядитися» і посміхатися для фотографій, а більш старші дітлахи можуть зайнятися улюбленою творчістю і підготувати подаруночок для мами. Також ви можете спланувати спільне дозвілля, яке буде цікаве і дітлахам, і мамі, і провести прекрасний час разом. Навіть якщо малеча не розуміє суті цього свята, вона може святкувати з вами!

№4: Запитайте в мами, чого їй хочеться, і здійсніть це!

Влаштуйте мамі день її мрії – постарайтеся зробити все, чого тільки може їй захотітися. При цьому вам не обов'язково витрачати купу грошей, головне – на всі 100% зосередьте увагу на ній. Скажіть мамі, щоб говорила про все, чого хоче, а ви з дітьми постараєтеся втілити всі її бажання в життя. Мама хоче сніданок у ліжко? – Приготуйте і подайте його разом. Мама хоче слухати улюблену музику? – Вперед! (А ще краще, якщо ви заздалегідь підготуєте плейлист з її улюблених пісень). Мама хоче гуляти в парку? – Збирайтеся і вирушайте на сімейну прогулянку. Загалом, план дій простий: мама вибирає – тато з дітлахами виконують!

Пам'ятайте: всі ці поради застосовні не лише до 8 березня. Вони будуть актуальні на День Матері, День Народження, День Валентина і просто в будь-який інший день, коли ви хочете порадувати маму і подякувати їй за все, що вона робить для вашої родини кожен день.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас