Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вініри - в чому секрет їх сьогоднішньої популярності в Україні?

Вініри - в чому секрет їх сьогоднішньої популярності в Україні?

Природна, щира і білозуба усмішка здатна прикрасити будь-яку людину. Але коли зуби, особливо передні, мають якусь ваду (пожовкла емаль, сколи, тріщини, темні плями й інші дефекти), люди соромляться усміхатися. Проте зараз естетична стоматологія творить чудеса, допомагаючи вирішити практично будь-яку проблему і виправити наявні недоліки. Одним зі способів зробити усмішку ідеальною є встановлення становка вінірів в Києві та інших містах країни.

Що таке вініри?

Вініром називається тонка і міцна платівка-накладка, яка прикріплюється на пошкоджений зуб і приховує дефект. Перед установкою цієї платівки зуб злегка обточується, але не настільки сильно, як під коронку. Вінір допоможе приховати будь-який недолік: занадто широкий проміжок між зубами, потемнілу емаль, стару, пожовклу пломбу, тріщинку, скол, викривлений зуб. Ця тонка накладка здатна усунути найпоширеніші дефекти.

Вініри стали сучасною й вельми популярною альтернативою традиційним коронкам і широко використовуються в естетичній стоматології в Україні та світі. Адже у більшості знаменитостей «голлівудська усмішка» та рівні білосніжні зуби не завжди є дарунком природи, а часто створені за допомогою вінірів.

Накладки на зуби для усунення дефектів використовувалися ще в 30-х роках минулого століття. І найчастіше їх застосовували актори кіно, щоб створити ілюзію сліпучої усмішки. Але тоді ці пластинки проблему вирішували тимчасово, оскільки могли триматися лише декілька днів. Зараз сучасні вініри стали високотехнологічним методом виправлення дефектів на тривалий час, причому вони здатні як приховати наявні естетичні недоліки, так і захистити чутливу емаль.

Особливості процедури встановлення вінірів

Колір і текстура вінірів максимально наближені до природної здорової емалі. До того ж вони накладаються так, що закривають навіть найнижчю частину зуба, тому абсолютно непомітні й виглядають абсолютно природно. При цьому ніяк не впливаючи на повсякденне життя чи роботу пацієнта, незалежно від того, чи працює він на промисловому підприємстві, чи в ресторані, аудиторській компанії, що надає послуги оцінки для МСФЗ, сфері освіти чи будь-якому іншому підприємстві.

Колір вінірів може бути будь-яким, їх відтінки підбираються персонально для кожного пацієнта, під колір його рідної емалі. Дуже тонкі та міцні накладки здатні приховати недоліки, як одного, так і декількох зубів. Вініри сліпуче білого кольору, які закривають весь ряд передніх зубів, зроблять усмішку ідеальною. Хоча раніше отримати такий ефект можна було тільки після декількох курсів відбілювання і багаторічного носіння брекетів.

Процедура встановлення вінірів не викликає болючих відчуттів, а служити вони будуть довго. Зараз застосовується кілька різновидів пластин-накладок, які розрізняються за матеріалом виготовлення, терміном служби, областю застосування та вартістю.

Детальніше з актуальними цінами на встановлення вінірів у Києві можна ознайомитися на офіційному сайті провідної стоматологічної клініки New Smile www.newsmile.com.ua, а також за телефоном у Києві +380 44 337-77-59.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас