Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Найкращі тренди жіночого взуття на весну-літо 2020

Найкращі тренди жіночого взуття на весну-літо 2020

Якщо ви стежите за подіумною модою, то напевно бачили десятки трендів, які обіцяють бути актуальними в цьому сезоні весна-літо. Дизайнери дійсно постаралися, і представили таке розмаїття стильних новинок, що в ньому легко розгубитися навіть найпристраснішим модницям.

Ми зібрали для вас ТОП найкращих трендів майбутнього сезону. І найприємніші новини в тому, що саме зручні жіночі сандалі і босоніжки будуть актуальні як ніколи. Радійте, любительки піших прогулянок! Комфорт взуття пріоритетний в сезоні весна-літо 2020. А з ним в моду повертаються сандалі і босоніжки на плоскій підошві, платформі і танкетці.

Найкращі тренди жіночого взуття на весну-літо 2020

Подвійні ремінці

Жоден модний сезон не буде повним без тренду на босоніжки для повсякденного носіння. У цьому сезоні – це босоніжки, сандалі і шльопанці з подвійним ремінцем попереду. Відмінним вибором на кожен день стануть сандалі ECCO, і повірте, ця пара буде найзручнішою і самою ходовою в вашому взуттєвому гардеробі!

Платформи і танкетки

Додайте висоти і стрункості своєму силуету, не жертвуючи комфортом. Тепер в моді як шльопанці і босоніжки на рівній платформі (що дуже нагадують стиль 70-х), які стануть ідеальним доповненням до образів у вуличному стилі, так і більш жіночні моделі на танкетці, які будуть доречні для роботи і прогулянок.

Туфлі і босоніжки з ремінцем на щиколотці

Мода, судячи з усього, ностальгує за минулими часами. І в цьому сезоні до нас повертаються милі туфельки і босоніжки з ремінцем на щиколотці, які роблять жіночу ніжку неймовірно витонченою і привертають увагу до, мабуть, найспокусливішої її частини.

Все, що приковує увагу до щиколоток

Оголені пальчики ніг і акцент на щиколотки – топовий тренд літнього взуття 2020. Будь то сандалі, еспадрільі або вишукані босоніжки, декор на щиколотках буде доречний і в повсякденних, і в вечірніх образах. І це не тільки традиційний ремінець, про який ми щойно говорили, але і всілякі шнурівки, пензлики, банти, камені тощо.

Сяйво і блиск

Босоніжки в кольорах металік для денних виходів? – А чому б і ні! Проте цієї весни і літа будуть актуальні металіки не з шимерами або блискітками, а скоріше фольговані, дзеркальні і перламутрові текстури. Як можна встояти перед взуттям, що так привертає увагу до ніжок?

А тепер, знаючи про головні взуттєві тренди майбутнього сезону, ви можете переглянути свій гардероб і з точністю визначитися, на яку пару витратитися цієї весни!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас