Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сумка та взуття: як треба їх поєднувати

Сумка та взуття: як треба їх поєднувати

Замовляйте трендові моделі сумок та літнього взуття в інтернет-магазині Miraton! На 5% від суми вашого замовлення компанія «Міратон» закупить засоби індивідуального захисту для лікарів та медикаменти для лікарень. Детальніше про раніше надану допомогу можна почитати на сайті. Оновлюючи гардероб, ви можете взяти участь в боротьбі з COVID-19. Пам'ятайте про безпеку близьких і бережіть себе!

Компанія MIRATON постійно поповнює колекції жіночого, чоловічого взуття, пропонує цікаві новинки, що точно будуть вам до вподоби. Зараз у тренді сумки з написами, літерами, логотипами брендів. Купуючи в інтернет-магазині Miraton, ви не тільки оновлюєте свій гардероб трендовими новинками SS '2020. 5% від вартості всіх замовлень направляються на соціальну допомогу лікарям – закупівлю для медичних установ засобів індивідуального захисту і медикаментів для боротьби з коронавірусом. Бажаєте підтримати ініціативу компанії – вибирайте трендові новинки взуття на сайті Miraton.ua.

Розглянемо, як правильно поєднувати взуття та сумки. Для жінок сумочка – головний аксесуар. Він може мати різні моделі, розміри, проте очевидно точно має бути. Сучасні модні стилісти кажуть, що строгі луки з однотонними аксесуарами поринули у минуле. Можна давати волю фантазії та фактично поєднувати непоєднуване. Певні правила, звичайно, існують, але вони не строгі та дозволяють «грати» з образами. Також поради – це не норми, ви можете діяти так, як вважаєте за правильне.

Кольори

Сумка і взуття одного кольору – це класика, проте сьогодні дизайнери відходять від таких строгих поєднань. У монохромних комплектах туфлі та аксесуари мають виконуватись в єдиній гамі. Інший варіант – однотонний елемент + багатобарвний у аналогічному кольорі.

Грати на контрастах треба обережно, бо легко створити незграбний образ, в якому різні відтінки одного кольору не будуть гармоніювати одне з одним. Подивіться на всі варіанти, порівняйте, як вам більше подобається – чорні туфлі та чорна сумка, білі туфлі та червоний аксесуар, зелені черевики з помаранчевим шопером. Експериментуйте та не забувайте про стиль.

сумки весна літо 20

Текстура

Що стосується текстури, домінувати має лише один аксесуар. Річ про яскраві лакові та інші подібні речі. Якщо любите такі акценти в луці, обирайте щось одне – наприклад, лакову сумку. Зробите забагато штрихів – образ вийде надмірним.

Сумочки з соломи точно не треба носити з лаптями. Вони непогано комбінуються зі шкіряним, замшевим взуттям. Тобто можна використовувати будь-який матеріал, контрасти потрібні. Гумові чоботи носять з текстильними, замшевими аксесуарами.

Малюнки

Гарно виглядатимуть дуети, в яких один аксесуар йде з малюнком, а інший – без. Принти можливі дуже різні, проте варто обирати єдину кольорову гаму. Якщо граєте на контрастах, обирайте досить гармонійні рішення або один яскравий аксесуар на тлі монохромного луку. Приклад – однотонні верх, низ, взуття, яскрава сумочка з малюнком. Можна пошукати аналогічні принти для туфель та сумки, але треба, щоб вони мали однакові розміри та колірну гаму.
сумки літо 2020

Декор

Рясний чи об'ємний декор виглядає цікаво, проте аксесуар до пари слід обирати лаконічний, що не буде перетягувати увагу на себе та порушувати пропорції в образі. Подобається сумка з великими квітами, наліпками – добре, але вниз треба обрати балетки. Якщо взуття дуже оздоблене, сумочку навпаки обирають простою.

Дизайн

Поєднувати аксесуари за дизайном необхідно. Гармонійно виглядатимуть туфлі та сумочка округлої форми. Те ж саме можна сказати про кути, чіткі лінії. Ваша задача – створити гармонійний образ, складники якого не будуть вступати у «геометричні конфлікти».

Стилістика

Гранж сьогодні у тренді, але ніхто не говорив, що можна носити «сумні» речі разом – тобто такі, що оформлені у одному стилі. Класика, мінімалізм, французький шик – варіанти є дуже різні. Обирайте ті, що більш подобаються, та не забувайте, що речі в одному стилі виглядають у поєднанні найбільш гармонійно.
сумки 2020
Замовляйте трендові моделі сумок та літнього взуття в інтернет-магазині Miraton.ua! На 5% від суми вашого замовлення компанія «Міратон» закупить засоби індивідуального захисту для лікарів та медикаменти для лікарень. Детальніше про раніше надану допомогу можна почитати на сайті. Оновлюючи гардероб, ви можете взяти участь в боротьбі з COVID-19. Пам'ятайте про безпеку близьких і бережіть себе!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас