Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Переваги приставок Smart TV, або навіщо робити свій телевізор «розумним»

Переваги приставок Smart TV, або навіщо робити свій телевізор «розумним»

Наскільки розумний ваш телевізор? Якщо раніше нам «з головою вистачало» телевізорів зі здатністю підключення до кабельного або супутникового ТБ, то сьогодні ці ж пристрої можуть виконувати набагато більше функцій. Принаймні, якщо мова йде про телевізори smart TV. Однак не у кожної сім'ї є можливість купувати дорогущий ТВ, і тут на допомогу нам приходять ТВ приставки - https://citysmarttv.com.ua/products/, які за останні кілька років з'явилися в багатьох-багатьох будинках. У чому ж причина, і чи потрібна така вам?

Приставка smart TV здатна перетворити звичайний телевізор на «розумний». Тобто, за порівняно невелику вартість ви зможете використовувати свій телевізор, як планшет або комп'ютер, і насолоджуватися всіма функціями і сервісами smart TV.

Якими новими можливостями порадує приставка Smart TV?

1. Відео стрім (прямі трансляції). Потокові відео в прямому ефірі – одні з найбільш захоплюючих в Інтернеті! Уявіть тільки: ви можете спостерігати за діючим вулканом або дивитися, що зараз робиться на центральній площі Праги. Причому дивитися такі відео можна не тільки за допомогою YouTube, для цього є і більш цікаві і зручні програми, як Ustream.

2. Веб-браузинг. Яким би великим не був дисплей вашого комп'ютера, він все одно не зрівняється з діагоналлю телевізора. Тому люди так часто підключають ноутбуки та інші гаджети за допомогою HDMI-кабелю до телевізора, перетворюючи останній у великий екран для комп'ютера. З «розумною» ТВ-приставкою вам цього робити не доведеться, адже вона сама по собі є міні-комп'ютером, для якого домашній телевізор служить дисплеєм.

3. Відео ігри без ігрової приставки. З приставкою smart TV вам не доведеться витрачатися на ігрову консоль, адже ви зможете завантажувати ігри та програми з відповідних сервісів. В прості іграшки ви зможете грати і з пультом д/у, а для більш складних можна купити ігровий контролер, який також можна підключити до телевізора з приставкою.

4. Спортивні програми. Вони також в асортименті доступні для скачування. З їх допомогою ви зможете вибирати тренування і займатися, не виходячи з дому. Йога, фітнес або бодібілдинг – тут обов'язково знайдеться те, що вам до душі.

5. Доступ до соціальних мереж. Так, в соціалках ми в основному сидимо з телефону або планшета. Але якщо ви хочете переглядати контент зі стрічки на великому екрані, то чому б і ні? Адже з «розумною приставкою» ваш телевізор буде функціонувати, як планшетний комп'ютер.

У smart TV приставок є і ще одна важлива перевага: в довгостроковій перспективі вони виграють у «розумних» телевізорів. Так, купивши навіть найновішу модель телевізора smart TV, через 2-5 років ви все одно будете змушені його оновити, адже сучасна техніка швидко застаріває (а ми звикли купувати телевізор з розрахунком років на 10). Звичайно, і ТВ приставка застаріє, але оновити її набагато простіше і дешевше, ніж купувати новий телевізор.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас