Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

День Батька: як зробити свято особливим для тата

День Батька: як зробити свято особливим для тата
 

День Батька – не тільки прекрасний привід сказати «спасибі» нашим татусям за всю їх любов, турботу і захист. Це також чудова можливість для малечі і батьків зблизитися, провести більше часу разом і по-справжньому насолодитися спільним дозвіллям. Та що б такого придумати, щоб цей день став дійсно особливим для тата?

По-перше, від щирого серця привітайте тата. Нехай діти намалюють листівку, а ви з самого ранку порадуйте його сніданком чемпіона (нехай в ньому буде все те, що він так любить). По-друге, звичайно ж, подаруйте татові подарунок. Це можуть бути прикольні футболки, подарунки для його хобі, новий стильний аксесуар або подарунок-враження – вам краще знати, що любить ваш тато. 
 Але і на цьому не варто зупинятися! 

Крім подарунків і привітань, постарайтеся зробити цей день незабутнім для тата. Для цього можна придумати чимало цікавого! Ви можете скористатися нашими ідеями або, надихнувшись ними, придумати свої...

Ідеї до Дня Батька для всієї родини

• Нехай дітлахи поміняються з татом ролями: вони будуть весь день в ролі батька, а тато побуде дитиною. Повірте, веселощі вам будуть забезпечені!

• Нехай тато розповість малечі якусь цікаву історію або декілька – не казок, а про себе. А ще краще, якщо це будуть історії про те, як тато сам потрапляв в смішні ситуації.

• Нехай вся сім'я допоможе татові з важливим для нього проектом або цікавим йому заняттям. Будь то будівництво альтанки на дачі або рибалка, підтримайте тата і візьміть участь в цьому всією родиною.

• Зніміть фільм дня. Навіть якщо у вас немає професійної камери, смартфони нині можуть все! Придумайте сюжет і зніміть кіно за участю всіх домочадців. Якщо ж така творчість вам не до душі, ви можете хоча б записати відео з привітаннями для тата від усіх членів сім'ї.

• Попросіть дітвору підготувати для тата домашній концерт з розважальною програмою. А ви можете приготувати вечерю з улюблених страв вашого чоловіка, щоб зібрати після міні-концерту всю родину за столом.

• Нехай тато напише своїм дітлахам подячні листи або листівки, які можна буде зберегти на пам'ять. Так, це його свято, але без своєї малечі він не був би татом!

А ще краще – не плануйте нічого!

Вам не обов'язково будувати плани на День Батька, особливо, якщо ваш тато любить спонтанність. Ви можете провести абсолютно безладний день так, як того захочете ви з чоловіком або ваші дітлахи. Головне, відволічіться від телефонів, комп'ютерів, телевізора і роботи. Зосередьтеся на своїй прекрасній родині!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас