Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як убезпечити смартфон від падінь та інших негараздів?

Як убезпечити смартфон від падінь та інших негараздів?

На сьогоднішній день більшість людей стикалися з проблемою поломки смартфона за таких поширених причин, як удар об тверду поверхню, контакт з водою або просто дітлахи. При цьому ремонт девайсу обходиться недешево, в тому числі, якщо у нього лише тріснув екран. Тому покупка захисних аксесуарів для улюбленого смартфончика стає цілком виправданим вкладенням, адже дає можливість уникнути багатьох значно більш серйозних витрат, пов'язаних з ремонтом гаджета або купівлею нового.

Для тих, хто хоче захистити свій смартфон і мінімізувати ризики його «травмування», експерти інтернет-магазину Gisolo підготували корисні поради, що допоможуть уникнути найпоширеніших поломок смартфонів та інших подібних негараздів.

Як убезпечити улюблений смартфон від негараздів?

Проблема 1: Падіння на тверду поверхню

Мабуть, це найпопулярніша причина поломки смартфонів. Це може бути асфальт, кахель, лінолеум і навіть килим. Від таких падінь у гаджетів з великим екраном найчастіше тріскаються екрани, але можуть з'явитися і інші несправності.

На щастя, цієї неприємності легко уникнути. Ви можете купити захисний чохол – на сторінці https://gisolo.com/ua/chohli/samsung-cases/galaxy-m30s-chohly.html ви знайдете дуже стильні моделі. На сайті gisolo.com у широкій різноманітності представлені захисні аксесуари для смартфонів найпопулярніших марок, а також є можливість створити чохол за власним дизайном! Захисне скло на додаток до чохла стане відмінним рішення, адже воно прийматиме на себе удар замість екрану пристрою.

Проблема 2: Контакт з водою і іншими рідинами

Як часто наші телефони намокають? Вони падають в ванни і басейни, на них проливаються напої... Таке пошкодження не покривається гарантією, і добре, якщо після ремонту гаджет працюватиме, як раніше.

Якщо ви берете смартфон із собою до ванної кімнати, або на кухню під час готування, упаковуйте його в водонепроникний чохол. Крім цього, не залишайте гаджет на обідньому столі, де хтось може їсти або пити чай і випадково перекинути на нього напій. Ну і, звичайно, відволікайтеся від екрану смартфона хоча б з тих самих міркувань.

Проблема 3: Безлад у вашій сумці

Коли ви носите телефон в своїй повсякденній сумці упереміш з мільйоном інших речей, це може привести до самих різних несправностей. Гаджет може придавитися, його дисплей може подряпатися, в його порти може потрапити і забитися дрібне сміття...

В першу чергу, ви також повинні купити хороший чохол (і бажано плівку теж) для улюбленого гаджета, і класти його в сумку тільки в захисному аксесуарі. Крім цього, не кидайте смартфон в загальне відділення з усіма речами – кладіть його в кишеню або відділення, де крім нього нічого не буде. І щодня спустошуйте сумку, в якій носите гаджет, і витрушуйте з неї сміття, що накопичилося за день.

Проблема 4: Задня кишеня джинсів

Вона не менш небезпечна для смартфонів, ніж ваша сумка. Окрім дрібного сміття і пилу, задній карман загрожує телефону тим, що ви можете сісти на нього і зламати – буквально, механічно. Сучасні смартфоні виробляються дуже тонкими й великими за площею, що робить їх та їхні екрани дуже вразливими до механічних дій.

Вирішити дану проблему можна лише одним способом – не класти смартфон у задню кишеню джинсів! Адже навіть якісний і міцний чохол не гарантуватиме вам безпеки для улюбленого гаджета, якщо ви на нього сядете.

Проблема 5: Дітлахи

Багато батьків знають, що малеча – одна з найсерйозніших загроз для смартфонів і планшетів. Малюки дуже люблять взаємодіяти з гаджетами, тому беруть їх в руки при першій же можливості. Але проблема в тому, що діти не поводяться з речами акуратно, як ми – вони ніби випробовують все на міцність. І повірте, ваш планшет не стане винятком.

На щастя, в сучасних магазинах, таких як Gisolo, ви знайдете чимало ультра міцних чохлів з бортиками на кутах. І нехай вони виглядають не так елегантно, як дорослі, вони створені як раз для таких випробувань. Зазвичай такі чохол виготовляються з м'яких матеріалів, як гума або силікон, і робляться такими, щоб їх було зручно тримати, в тому числі і маленькими рученятами.

Як бачите, убезпечити улюблений смартфон не так вже й складно. Витратившись на хороші захисні аксесуари для нього зараз, ви заощадите в довгостроковій перспективі і мінімізуєте ймовірність того, що вам несподівано доведеться вкластися в ремонт гаджета або покупку нового.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас