Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Програми ЕКЗ – можливість побороти безпліддя та народити дитину

Програми ЕКЗ – можливість побороти безпліддя та народити дитину

Безпліддя – це актуальна проблема багатьох сімейних пар. Майже 30% молодих людей не можуть мати власних дітей. Позитивно вирішити це питання допомагає унікальна процедура, яка одержала назву екстракорпоральне запліднення. ЕКЗ має багато позитивних сторін, тому воно пропонується пацієнтам, які звертаються до спеціалізованого медичного центру.

Суть та особливості процедури штучного запліднення

Технологія екз може проводитись за допомогою донорської яйцеклітини. При цьому у жінки, яка хоче народити дитину, діагностуються такі патології:
  • видалення маткової труби;

  • наявність гінекологічних захворювань запалювального характеру;

  • порушення циклу овуляції.
Штучне запліднення з донорською яйцеклітиною допомогло багатьом жінкам пізнати радість материнства. Перед введенням в порожнину матки ембріон детально обстежується. Це дозволяє виключити різні спадкові чи генетичні відхилення. Процедура ЕКЗ проводиться в декілька етапів:
  • вилучення яйцеклітини з організму жінки;
  • запліднення;
  • розташування біологічного матеріалу в спеціальний інкубатор;
  • формування ембріону;
  • підсадка майбутньої дитини в матку;
  • повноцінний розвиток малюка.
На жаль, не завжди з першого разу вдається досягти позитивного результату. Багато сімейних пар вимушені проходити таку процедуру по кілька разів. При відсутності бажаного ефекту у жінки може порушитись емоційний і психічний стан. Щоб виростити яйцеклітину, створюється середовище, максимально наближене до природного.

Переваги медичних послуг, одержаних в спеціалізованому медичному центрі

Молодим сім'ям, які відвідують центр матері та дитини, гарантується якісне проведення штучного запліднення. Найпростішою програмою ЕКЗ по праву вважається процедура, що здійснюється в рамках звичайного менструального циклу. При цьому жінка не піддається гормональній стимуляції, яка викликає вироблення декількох яйцеклітин. Вартість штучного запліднення значно збільшується, якщо використовуються донорські ооцити.

Жінкам, які через проблеми зі здоров'ям не можуть самостійно народити дитину, пропонується сурогатне материнство. Для цього використовуються послуги жінок у віці 18-35 років, які перед пересадкою ембріона проходять детальне медичне обстеження у різних профільних лікарів. Вартість сурогатного материнства встановлюється індивідуально. Відвідувачам Центра Матері та дитини гарантується не лише якісне обслуговування, але й збереження конфіденціальної інформації.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас