Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Чек-лист по вибору корпоративних подарунків для колег

Чек-лист по вибору корпоративних подарунків для колег

Ділові подарунки слід вибирати заздалегідь та за планом, який склали раніше. Більшість комплектів виготовляються індивідуально, тому замовляються ще до заходів.

В державні свята можуть бути черги на виготовлення та збої з доставкою товарів з інтернет магазинів через велике навантаження на транспортні служби. Розглянемо, як швидко вибрати подарки колегам та не помилитися у своєму виборі.

Як вибирати корпоративні подарунки?

Вибрати ділові подарунки для колег та свого колективу допоможе невеликий план. До нього входить:

1. В першу чергу слід вирішити, який буде бюджет на закупку подарунків та їхню кількість. Вам потрібно купити багато недорогих презентів або декілька варіантів. В каталозі інтернет-магазину є різні набори, як зовсім дешеві, але оригінальні, так і преміум сегменту, який може підійти для управляючих та адміністрації.

2. Як тільки з бюджетом вирішено, прийшов час вибирати, що ви будете дарувати. Ви хочете, щоб презент був з їстівними компонентами чи щось оригінальне? Наприклад, це може бути набір з кавою та чаєм, канцелярією або офісним приладдям.

3. Порахуйте, скільки екземплярів презентів вам знадобиться. Якщо подарунки будуть виготовлятися на замовлення, у компаній є мінімальний тираж, який вказується в прайс листівках.

4. Подумайте, чи будете ви наносити на подарунок бренд. Якщо ви хочете, щоб деякі елементи набору були з символікою вашої компанії, зверніть увагу, що деякі подарунки можна брендувати безкоштовно або зі знижкою. Дизайнери компанії допоможуть підібрати цікавий варіант символіки та показати, де його найкраще розмістити.

5. Плануйте час з запасом, що дозволить доставити презенти без запізнень. Вибираючи час доставки, враховуйте, що в різні регіони України доставка займе різний час. Перед державними святами доставка може бути виконана з запізненням, тому при замовленні подарунків плануйте додатковий час.

6. Подарунки повинні бути упаковані так, щоб транспортна компанія змогла їх доставити цілими та нічого не загубити. Для того щоб не платити багато за доставку всі подарунки можна спакувати в один контейнер, а потім самостійно його розсортувати.

Маючи план дій, можна закупити подарунки колегам набагато швидше та звільнити час для організації непоганого корпоративну. Правильні корпоративні подарунки допоможуть зміцнити стосунки в колективі та підвищити мотивацію персоналу.

Якщо ви знаєте свій колектив, то збирати набори з речами, які 100% будуть корисні для людей буде набагато простіше. Слід пам’ятати, що корпоративні подарунки – це не хабар і не премія, це увага до людини та додаткова мотивація.

Якщо ви покажете, що персонал має для вас цінність, а компанія цінує своїх співробітників, то матимете лояльних робітників, які виконують свою роботу з задоволенням та діляться своїми ідеями.

Коли людині подобається працювати, а в колективі здорова атмосфера, то прибуток компанії буде набагато вищий. Вибирайте корпоративні подарунки з увагою до конкретних людей, це розташовує людей позитивно до компанії.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас