Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як створити капсульний гардероб нижньої білизни

Як створити капсульний гардероб нижньої білизни

Дуже часто саме те, чого ми не бачимо, і створює враження від видимого. Це ж можна сказати і про якісну нижню білизну, яка є основою будь-якого жіночого образу. Саме тому важливість створення гарного капсульного гардеробу білизни настільки очевидна.

Що таке капсульний гардероб нижньої білизни?

Як усі ми знаємо, капсульний гардероб – це основа з мінімуму речей, але виключно якісних, зручних, стильних і універсальних. Те ж стосується і нижньої білизни. Тобто, завдання – створити базовий гардероб білизни, з яким у вас завжди буде, що одягти, який би образ ви для себе не обрали. Для цього ми рекомендуємо звернути увагу на інтернет-магазин https://www.ingrosso.net.ua/, де у величезній різноманітності запропоновано нижню білизну у найрізноманітніших стилях і дизайнах.

Тобто, підходимо до питання так: беремо не кількістю, а якістю. Так, вам знадобиться деякий час на покупку такої білизни і створення капсульного гардеробу. Та коли вам це вдасться, ви не пошкодуєте! Ви завжди будете почуватися чарівною, і ваше тіло буде дякувати вам за це кожен день.

З чого почати?

Перш ніж створювати капсульний гардероб нижньої білизни, поставте собі ці питання:

1. Уявіть собі звичайні два тижні свого життя – яка білизна потрібна для одягу, який ви при цьому носите?

2. Перегляньте свій капсульний гардероб одягу – яка білизна потрібна для всіх цих речей?

Вибираючи білизну для капсульного гардеробу, враховуйте його стиль і дизайн (вона маэ ідеально підходити під одяг), матеріал (вам повинно бути максимально комфортно), колір (буде залежати від одягу, який ви носите).

Складаємо список

Тепер, звичайно ж, вам потрібно скласти список необхідної білизни. Він може і повинен коригуватися в залежності від вашого стилю, способу життя і особистих переваг, але буде виглядати приблизно так:

- 2-3 тілесних комплекти (бюстгальтерів + трусики);

- 1-2 чорних комплекти (бюстгальтер + трусики);

- 10-15 пар повсякденних трусиків;

- пара спортивних бюстгальтерів;

- універсальний тілесний бюстгальтер без лямок;

- універсальний чорний бюстгальтер без лямок;

- 2-3 пари безшовних трусиків;

- класичні бежеві або чорні панчохи або колготки;

- нарядні панчохи або колготки (сітка, зі стрілкою, ажурні тощо) в чорному або бежевому кольорі;

- боді (також універсальна модель);

- 2-3 кольорових комплекти (бюстгальтер + трусики).

Створюємо капсульний гардероб нижньої білизни

Як тільки ви склали список і почали втілювати його в життя, тримайте всю нижню білизну в порядку, щоб ви завжди знали, що у вас є, а що ще потрібно купити. Крім того, так ваша білизна служитиме набагато довше, та й знайти її в потрібний момент буде нескладно. Купіть органайзери для білизни і навчіться правильно доглядати за нею, адже для капсульного гардеробу купуються дійсно якісні речі, які служать роками.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас