Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Кілька хороших причин купувати дитині брендовий одяг

Кілька хороших причин купувати дитині брендовий одяг

Чи варто купувати дітлахам брендовий одяг – для багатьох спірне питання. Адже діти виростають з речей швидко, до того ж, носять їх неакуратно: швидше бруднять, зношують. З іншого ж боку, у покупки брендового одягу є свої незаперечні переваги, особливо в наш час, коли усвідомлене споживання має таке велике значення.

Якщо ви заглянете в інтернет-магазин https://ilovemommy.com.ua/, то побачите: дитячий одяг від провідних брендів якісно відрізняється від «ноу-нейм» товарів. Дійсно, у таких дитячих речей є ряд якісних переваг:

- якість матеріалів, крою та пошиття, завдяки великому досвіду компаній і необхідності підтримувати репутацію на ринку;

- зносостійкість – брендові товари для дітей часто служить довше та краще зберігає привабливий вигляд, а значить, є економним в довгостроковій перспективі;

- сучасні дизайни дають можливість створювати стильні й модні образи, а також легко комбінувати речі між собою;

- можливість створювати комфортний та універсальний капсульний гардероб, привчаючи маленьких модників до ідеології усвідомленого споживання;

- бренди подобаються сучасним дітлахам.

А тепер давайте про кожен пункт детальніше...

5 важливих причин купувати дитині брендовий одяг

1 – Якість

Не у 100% випадків, але частіше за все брендований дитячий одяг відрізняється кращою якістю. Компанії прагнуть не тільки зберігати свою репутацію, а й вирощувати її далі. Завдяки цьому ви, як покупець, можете розраховувати на незмінну якість дитячих товарів, вибираючи для своїх маленьких модників такі торгові марки як Carter's, OldNavy, Crazy8, Disney, Gap і подібні. Ця якість стосується матеріалів, крою, пошиття, найдрібніших деталей.

2 – Зносостійкість і економія

Брендові речі створюються з думкою про малечу, а також розрахунком на те, як часто їх доведеться прати. Вони набагато довше зберігають колір, текстуру й привабливий вигляд. А значить, переплативши сьогодні, ви позбавите себе від зайвих витрат завтра, тож в перспективі заощадите. Адже вартують такі товари трохи дорожче, а саме це іноді відлякує батьків.

3 – Сучасний дизайн

Давно минули часи, коли було актуально вибирати хлопчикам блакитне, а дівчаткам – рожеве, і в принципі вдягати всіх діточок у все яскраве. Сучасні брендові речі для дітлахів виглядають дуже мило, та все ж стримано, і схожі на дорослі. Більш того, вони створюються в універсальних фасонах й колірній гамі, завдяки чому їх просто комбінувати між собою та передаровувати молодшим дітям.

4 – Можливість створити продуманий капсульний гардероб

Капсульний гардероб – сучасний підхід, актуальний для дорослого й дитячого одягу. Це базовий набір універсальних речей, які відмінно поєднуються між собою. Колекції сучасних дитячих брендів продумані так, щоб батьки легко могли зібрати «капсулу» для дитини. Ваша малеча завжди виглядатиме стильно, навіть якщо вибере будь-які речі з шафи на свій розсуд. А ви позбавите себе від зайвих витрат. Крім того, це гарна можливість навчити малюків ідеї усвідомленого споживання – придбавати мінімум, але створювати з цього мінімуму стильні образи.

5 – Сучасним дітям подобаються бренди

Сучасна дітвора з величезним задоволенням носить брендові речі, а тому у вас не буде істерик з приводу одягання або одягу, який малюк не хоче носити. Більш того, сьогодні існує ціла субкультура хайпбістів – підлітків та молоді, люто почитаючих модні бренди. Тільки переконайтеся, що ваша дитина правильно ставиться до таких речей, а не вважає себе кращою за інших через те, що їх носить.

Як бачите, брендовий одяг безперечно вартий того, щоб придбавати його своїй малечі. Ми говоримо не про дорогі дизайнерські наряди, а про доступні торгові марки, які при цьому відмінно зарекомендували себе (як Carter's, OldNavy, Crazy8, Disney, Gap). Вони стануть економічно вигідним рішенням для сімейного бюджету, а дітлахам даруватимуть максимальний комфорт та розвиватимуть почуття стилю й ощадливості у маленьких модників. Тож ласкаво просимо на сайт ilovemommy.com.ua за стильними обновочками!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас