Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Піжами для дітей: як вибрати те, що сподобається маленьким модникам?

Піжами для дітей: як вибрати те, що сподобається маленьким модникам?

Всі ми любимо здоровий, міцний і безперервний сон, в тому числі і діти. Та не всі батьки розуміють, що якість дитячого нічного відпочинку залежить ще і від того, в чому спить малюк.

Як ми полюбляємо, щоби наш одяг на вихід був красивим і комфортним, точно так само потрібно вибирати і одяг для сну. Дітлахів це теж стосується, особливо сучасних хлопчиків і дівчаток, які з самого дитинства вчаться бути модниками. Проте підібрати піжаму, яка сподобається малечі і буде зручною, часто непросто.

Чи вибираєте ви одяг для сну своєї дитини, чи в подарунок, завітайте в інтернет-магазин https://detskie-pizhamy.com.ua/ua/, де вам запропонують як круті дитячі пижами з супергероями, так і дуже милі дизайни для хлопчиків, дівчаток і унісекс. А наші поради допоможуть вам знайти ту саму піжамку, яку малеча оцінить і з радістю одягатиме щовечора!

Піжами для дітей – як вибирати?

Порада 1 – Ідеальний розмір!

Ви самі знаєте, як це дратує, коли одяг вночі перекручується і заважає спати. Тому вам легко уявити, як воно – спати маленькому янголятку в піжамі на виріст. Вибираючи піжаму для дівчинки або підлітка, не думайте про те, як швидко вона стане малою – подбайте про комфортний сон дитини. Дитяча піжама повинна сидіти ідеально за розміром – не бути ані тісною, ані занадто вільною.

Порада 2 – Комфортний матеріал

В одязі для сну особливо важлива тканина, з якої його пошито. Ви завжди повинні пам'ятати про те, що шкіра у дітей набагато ніжніша, плюс, їм має бути тепло протягом усієї ночі. Тому бавовна для дитячих піжамок стає кращим вибором. Вона приємна до шкіри, вбирає піт в спеку і зігріває в прохолодну погоду. А на зимовий сезон, коли ночі можуть бути дійсно холодними, відмінно підійде флісовий одяг для сну.

Порада 3 – Обирайте дизайн разом

Дитячі піжами виглядають дуже мило, і це важливо, адже смак маленьких модників формується з самого дитинства. При виборі піжами для дівчинки вам потрібно враховувати вподобання дитини. Що їй подобається: супергерої, котики, єдинороги, зайчики, пташки...

Порада 4 – Вибирайте одяг для сну, який легко одягається і знімається

Зовсім ще малятка будуть нетерплячі в переодяганні, тому нічний одяг для них має так само легко одягатися і зніматися, як і весь інший гардероб. Більш старші дітлахи вже можуть самі ходити на горщик або навіть в туалет. Тут, знову ж таки, важливо, щоб піжамка легко знімалася і одягалася. Коли ж чадо почне самостійно одягатися і роздягатися, проста в одяганні піжама не буде ускладнювати його життя, а буде мотивувати до такої самостійності.

Порада 5 – Вибирайте недорогі піжами для дітей

Дітлахи ростуть дуже швидко, а піжаму на виріст купувати – не вихід, якщо ви хочете забезпечити дитині комфортний, міцний сон. Тому немає сенсу витрачатися на дорогі піжами для дівчаток і хлопчиків, і навіть для підлітків. Купуючи недорогий одяг для сну, ви не обов'язково будете жертвувати якістю. Витративши трохи часу на пошуки, ви зможете за дуже доступною ціною придбавати якісні і дуже навіть симпатичні дитячі піжамки.

Приємного шопінгу вам і вашим маленьким модникам!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас