Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як відсвяткувати День Вчителя під час карантину?

Як відсвяткувати День Вчителя під час карантину?
 

День Учителя – важливе свято, яке ми щороку відзначаємо в першу неділю жовтня. Та в цьому році, на жаль, все по-іншому... З березня школи були закриті на карантин. Цієї осені діти пішли до школи, але деякі з навчальних закладів вже знову встигли закритися і перейти на дистанційне навчання. Тому складно судити про те, чи буде у нас в цьому році можливість відсвяткувати День Вчителя, як зазвичай.

Але якщо багато заходів, концертів та святкувань зараз проходять онлайн, то чому ми не можемо відсвяткувати так само і День Вчителя? Звичайно ж, для цього вам доведеться підключити фантазію, але заради улюблених педагогів варто постаратися. Щоб хоч трохи полегшити вам завдання, ми пропонуємо кілька ідей, як можна привітати вчителя з професійним святом дистанційно. Надихайтеся!

Як привітати вчителів під час карантину

Ідея 1: Розкажіть світу про улюбленого вчителя

Це один з найпростіших способів висловити подяку улюбленому педагогу. Учень або студент може написати невеликий пост в соцмережі про те, який чудовий у нього викладач, що він означає для нього, яку роль відіграє в житті учня, за що той йому вдячний. Ці слова подяки можна доповнити фотографією улюбленого вчителя або красивою картинкою.

Ідея 2: Подарунок своїми руками

Так, можливо, ви не зможете вручити його особисто, але це не привід залишати викладача без подарунка, особливо, зробленого руками дитини. Ви можете прийти і покласти презент біля порога вчителя, а потім подзвонити і попросити його забрати. Або ж відправити посилку можна кур'єром з доставкою до дверей. Те ж саме можна зробити і з квітами, і іншими подарунками.

Ідея 3: Цифрова листівка для вчителя

По-перше, знайти гарну листівку до Дня Учителя і підписати її парою приємних слів подяки - зовсім нескладно. А по-друге, ваші школярі (можливо, з вашою допомогою) можуть самі створити листівку або колаж з участю викладача і його класу, який можна викласти в соцмережах або відправити вчителю електронною поштою.

Ідея 4: Банка з подяками

Нехай весь клас, а також інші бажаючі учні та батьки напишуть на невеликих шматочках паперу слова подяки або побажання для вчителя. Після цього складіть всі записки в банку і подаруйте педагогу (знову ж таки, банку можна залишити біля порога або відправити з доставкою кур'єром).

Ідея 5: Продемонструйте свої таланти

Складіть короткий віршик про вчителя, заспівайте йому пісню, намалюйте картину або листівку – нехай школяр зробить те, що вміє найкраще, щоб виказати викладачеві свою любов і вдячність.

Ідея 6: Відео з привітаннями

Зніміть відео, де дітвора вітає вчителя словами або табличками, хором або по одному. Це відео можна викласти на сторінці вчителя в соцмережі або відправити йому особисто.

А як ви плануєте вітати своїх вчителів в умовах карантину?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас