Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Постачальники швейної фурнітури в Києві

Постачальники швейної фурнітури в Києві

Працюючи в магазині швейної фурнітури, при якому є майстерня з ремонту одягу, і спілкуючись з майстром, завжди чуємо про те, як важливо працювати з якісною швейною фурнітурою. Мова йде про нитки, які не рвуться, застібки, які дуже легко міняти в одязі, голки для швейних і оверлочних машин, які не ламаються, різноманітні стрічки, атласні і хлопкові косі бейки, стрейчеві і бархатні бейки, клейові матеріали (флізелін, дублерін) і т.д.- список можна продовжувати до безкінечності. А нам, як менеджерам з продажу, важлива не тільки якість фурнітури, яку ми продаємо своїм клієнтам, але й ціна. Наш магазин швейної фурнітури “Вузлик” пропонує систему знижок для постійних клієнтів, а також гарні умови для оптових покупців.

Якщо Вам потрібна якісна і недорога швейна фурнітура, чекаємо на Вас в нашому магазині, який знаходиться в місті Київ, або ж переходьте за посиланням на наш сайт vuzlyk.kiev.ua.

В цьому Інтернет-магазині Ви знайдете: нитки номер 50/2, 40/2, 20/2, 45 лл, 150 D, застібки пластикові спіральні (виті) роз’ємні і нероз’ємні, рулонні спіральні, потаємні, тракторні застібки, металеві роз’ємні, нероз’ємні і рулонні, бігунки (собачки) на всі типи застібок різного кольору і дизайну, атласні, репсові, кіперні стрічки, фурнітуру для білизни, різноманітну пластикову і металеву фурнітуру і т.д. Хочемо звернути Вашу увагу на категорію – молнії YKK. Саме металева застібка YKK користується великим попитом серед наших клієнтів, які насамперед обирають якісну фурнітуру.

Давайте розберемося, чому?! Металева застібка складається з двох текстильних стрічок, на яких закріплені в шаховому порядку металеві ланки (зубці), зазвичай зроблені з латуні або нікелю. У металевих блискавках зубці асиметричної форми: кожен зуб має виступ з одного боку і поглиблення з іншого, це і дає можливість віднести цей вид блискавок до найміцніших. З’єднуються ці зубці за допомогою замка (слайдера, бігунка чи “собачки”), який, обов’язково в якісній застібці повинен йти плавно під час з’єднання двох половин замка. Саме металева застібка YKK характеризується плавним ходом бігунка і кращим покриттям, кращою шліфовкою зубців, які виготовлені зі стійкого сплаву – латуні. Найкраще така застібка підходить для верхнього одягу, сумок, рюкзаків, спецодягу, джинсових брюк, взуття і т.д., також слугує гарним декором в юбках, платтях, спортивному одязі. Якщо Ви хочете купити молнії YKK оптом в Києві – ласкаво просимо до нашого магазину. Звертаємо Вашу увагу, що молнії YKK ми продаємо після попереднього замовлення. Якщо у Вас залишились ще запитання – телефонуйте нам або пишіть на електронну пошту, ми відповімо на всі Ваші питання, а також допоможемо Вам з вибором. Мінімальне замовлення 100 гривень, відправку робимо в день оформлення замовлення, товар завжди є в наявності. Безкоштовна доставка по Україні при замовленні від 3000 гривень, безкоштовна доставка по місту Києву при замовленні від 800 гривень. Ми робимо все можливе, щоб Ви залишились задоволені покупками в нашому магазині.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас