Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Первинна консультація гінеколога при жіночому безплідді у Києві біля м. Житомирська

Первинна консультація гінеколога при жіночому безплідді у Києві біля м. Житомирська

Усім без винятку жінкам слід регулярно відвідувати гінеколога. Однак, багато жінок звертаються до лікаря лише в тому випадку, коли виникають проблеми зі здоров'ям або зачаттям дитини. В цей же час фахівці заявляють: своєчасна діагностика і консультація у гінеколога дозволяє на ранніх стадіях виявити різні проблеми репродуктивної сфери, в тому числі ті, які призводять до порушень фертильності та безпліддя в майбутньому.

Якщо у вас виникли проблеми з зачаттям дитини і вагітність не настає протягом року регулярного статевого життя без використання контрацептивів, необхідно відвідати лікаря-гінеколога. Спеціаліст визначить причини порушень фертильності за результатами комплексної діагностики.

Що таке гінекологічне обстеження?

Під поняттям гінекологічне обстеження мається на увазі різний перелік медичних маніпуляцій і процедур, лабораторних досліджень. Як правило, для кожного пацієнта обсяг обстеження підбирається індивідуально. У деяких випадках достатньо консультації гінеколога і типових лабораторних досліджень. Досить часто проводиться додаткова діагностика, і гінеколог рекомендує консультації вузьких фахівців – ендокринолога, генетика і т.п.

Первинна консультація у "Медичному центрі ІГР" (Київ, м. Житомирська)

Обстеження на предмет безпліддя складається з декількох етапів. Перший з них – первинна консультація фахівця. Вона включає бесіду з пацієнткою, гінекологічний огляд у кріслі і аналізи мазків для проведення досліджень. Уже під час первинного прийому лікар визначає перелік додаткових обстежень і призначає:
  • лабораторні аналізи (на захворювання, що передаються статевим шляхом, гормони);

  • інструментальні методи діагностики – УЗД, МРТ та ін.
Під час первинного візиту в клініку лікар проводить опитування пацієнтки і збір анамнезу, розпитує жінку про скарги, менструації, про вагітності і пологи.

Візуальний огляд в гінекологічному кріслі дозволяє візуально оцінити стан зовнішніх статевих органів, побачити ознаки запальних і інфекційних захворювань. Огляд піхви і шийки матки в дзеркалах дає можливість виявити поліпи, пухлини, кондиломи та інші зміни.

Ще один етап огляду – бімануального дослідження. Лікар промацує матку, яєчники, стінки піхви для визначення паталогічного процесу.

Мазки з піхви і цервікального каналу допомагають оцінити ступінь чистоти піхви і виявити інфекції на підставі результатів аналізу, виконаного у лабораторії.

За результатами первинної консультації гінеколога у ДНК лабораторії ІГР ЛАБ у Києві біля Академмістечка і додаткових досліджень встановлюється діагноз і підбирається індивідуальна програма обстеження.

Записатися на первинну або повторну консультацію у ЕКО клініку IGR ви можете в будь-який зручний час. У нас працюють досвідчені лікарі-гінекологи з великим стажем у гінекології та репродуктології. Ми запропонуємо зручний час для відвідування клініки, а також можливість пройти необхідні обстеження в умовах одного медичного центру.

Переваги консультацій гінеколога і діагностики в "Медичному центрі ІГР"

Консультація лікаря-гінеколога у Києві – популярна послуга, особливо, в умовах постійного зростання кількості безплідних шлюбів. Щоб точно визначити причини порушень фертильності, варто звернутися в спеціалізовану клініку. У медичному центрі на предмет безпліддя консультують провідні гінекологи і репродуктологи України. Тільки у нас:
  • всі необхідні умови, в тому числі потужна матеріально-технічна база для діагностики і лікування;

  • доступні ціни на медичне обслуговування;

  • комфортні умови перебування у клініці;

  • можливість пройти повне обстеження на предмет безпліддя в умовах одного медичного центру;

  • комфортні умови перебування у медичному закладі;

  • висока ефективність лікування безпліддя завдяки високоточній діагностиці та рівню кваліфікації фахівців.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас