Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Коли варто дарувати ювелірні прикраси в стосунках?

Коли варто дарувати ювелірні прикраси в стосунках?

Подаровані ювелірні прикраси можуть зміцнити ваші відносини ще сильніше, проте такий подарунок в невірний момент може їх і зіпсувати. Все залежить від того, на якій стадії відносин ви перебуваєте, і з якого приводу даруєте ювелірний виріб.

Якщо ви хочете порадувати свою другу половинку красивими прикрасами до новорічних свят, дня народження, або вже підшукуєте щось романтичне до дня закоханих, неодмінно загляньте в ювелірний магазин «Ювелірна Карта» або на сайт diamant.ua. Тут на вас чекають чарівні каблучки, сережки, підвіски і брошки. А на окрему увагу заслуговують передноворічні знижки до -65%, які дадуть вам більше можливостей у виборі подарунка!

Як би там не було, але ваш подарунок все ж повинен бути доречним на даному етапі взаємин – про те, в яких випадках варто дарувати ювелірні вироби в стосунках, і що краще купувати з кожного приводу, розповідають консультанти мережі магазинів «Ювелірна Карта».

Коли у відносинах дарувати прикраси і що вибрати?

1. День Валентина. Якщо ви зустрічаєтеся довше року або обидва дуже захоплені своїми відносинами, ювелірні прикраси на день закоханих стануть хорошим подарунком. На таке свято доречно подарувати золотий або срібний кулон, підвіску з камінням або пару сережок-цвяшків. Однак якщо вашим відносинам всього кілька місяців, краще вибрати більш простий, але романтичний подарунок.

2. Новорічні свята. Це відмінний привід подарувати коханій людині ювелірний виріб, особливо, якщо ви разом провели вже не одне свято (в цьому випадку доречні будь-які прикраси). А якщо ваші відносини ще не дуже серйозні, занадто дорогих подарунків краще не робити – срібний браслет або підвіска будуть доречним вибором.

3. День народження. У цей день найбільш вдалим подарунком стануть прикраси з камінням за знаком Зодіаку. Ви можете вибирати з виробів з натуральним або штучним камінням, особливо, якщо ви разом недовго.

4. Заручини. Дарувати на заручини каблучку – давня традиція. Як правило, в цьому випадку вибирається каблучка з діамантом з білого або жовтого золота, але зараз актуальні каблучки на заручення і з іншими каменями. Тут вам варто дізнатися про смаки майбутньої нареченої, так як вона напевно носитиме цю прикрасу все своє життя.

5. Весілля. Звичайно ж, на весілля купуються обручки для молодят – вони також запропоновані в розмаїтті в магазині diamant.ua. Але крім цього деякі молодята вирішують зробити одне одному подарунок на весілля, і часто це саме ювелірні прикраси. На такий подарунок ви не повинні сильно витрачатися, так як на весілля і так вже йде багато грошей. Але підвіска або браслет (навіть зі срібла) стануть хорошим пам'ятним подарунком.

6. Річниця весілля або відносин. Це відмінний привід порадувати другу половинку ювелірним подарунком. У цьому випадку варто вибирати презент, виходячи зі смаків людини, яка буде носитиме. Віддавайте перевагу прикрасам, які можна одягати часто і з різних нагод, і які не вийдуть з моди.

7. Народження дитини. Подарунок майбутній або новоспеченій мамі – популярна традиція в багатьох країнах і хороший привід зробити пам'ятний подарунок з такої важливої нагоди. Ви можете подарувати мамі каблучку або сережки-цвяшки з діамантами. Популярний варіант також – дарувати молодій мамі каблучку з каменем за знаком Зодіаку малюка, яку вона через роки зможе подарувати дитині.

Даруйте ювелірні прикраси просто так

Ювелірні вироби – завжди дуже сентиментальний подарунок. І хоч частіше їх дарують жінкам, персні, браслети або запонки для чоловіків також стануть пам'ятним подарунком на довгі роки. Тільки, якщо ви даруєте ювелірні прикраси другій половинці, дотримуйтеся декількох негласних правил:

- Якщо ваші відносини не дуже серйозні (або серйозно поки що налаштовані тільки ви), не даруйте дорогих прикрас.

- Даруйте прикраси, за якими стоїть сентиментальна, а не тільки фінансова цінність.

- Не даруйте прикрас в якості вибачення і не чекайте нічого натомість.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас