Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Babyphotostars: як без досвіду потрапити в рекламу на ТБ?

Babyphotostars: як без досвіду потрапити в рекламу на ТБ?
 

Ви до сих пір впевнені, що потрапити на обкладинку журналу і знятися в рекламі для великих каналів можуть тільки діти, які займаються професійним моделінгом? Фахівці продюсерського центру так не вважають. Вони розповіли, як дитині можна без досвіду потрапити на великі екрани. Вирішення цього завдання гранично просте – потрібно пройти кастинг для дітей Babyphotostars.

Дитячі кастинги в рекламу набирають величезну популярність за останні кілька років. Сьогодні все більше і більше батьків хочуть пов'язати життя своїх дітей з творчими спеціальностями, і модельна кар'єра ідеально для цього підходить. В агентстві Babyphotostars розвитком талантів дітей в області медіа займаються більше десяти років. За цей час продюсерський центр відкрив свої філії в Києві, Харкові та Одесі, провів понад 50 тисяч професійних зйомок і понад 700 модних показів.

За словами представників продюсерського центру, потрапити на кастинги для дітей без досвіду досить легко. Для цього батькам необхідно заповнити спеціальну анкету, яка доступна за посиланням на сайті агентства. Після заповнення з ними зв'язується менеджер компанії і більш докладно розповідає про те, як підготуватися до проходження дитячих кастингів.

Примітно, що в таких кастингах можуть брати участь діти різного віку. Так, в агентстві проводять проби для немовлят, дітей дошкільного та молодшого середнього віку, а також для підлітків. Кожного учасника розподіляють в його вікову групу і підбирають кастинги, які йому найбільше підходять.

Фахівці Babyphotostars також займаються навчанням дітей. В агентстві є команда фахівців, яка готує дітей до кастингу. До складу входять психологи і педагоги, іміджмейкери і стилісти, фотографи, відеооператори, сценаристи і т.д. Перед тим, як почати проходження проб, учасникам центру пояснюють, як потрібно показувати себе на камеру, і як правильно відповідати на питання партнерів.

Якщо дитина успішно проходить кастинг, його запрошують на зйомки певного проекту. Це може бути участь в різних ТВ-шоу на популярних українських каналах, фотозйомка для журналів і білбордів, зйомки у фільмах та кліпах, інтерв'ю на радіо або дефілірованія на модному показі. Продюсерський центр гарантує всім учасникам роботу в одному з проектів. Фахівці агентства спеціально підбирають для кожної дитини свій кастинг, щоб збільшити шанси на його успішне проходження.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас