Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Реконструкція горища в мансарду – незаперечні переваги та можливі недоліки

Реконструкція горища в мансарду – незаперечні переваги та можливі недоліки

Як і у випадку з підвалом, реконструкція горища є недорогим способом розширити житловий простір. За умови правильного планування і підготовки, темне горище може перетворитися практично на будь-яку кімнату: спальню, дитячу, домашній офіс, простір для ігор і відпочинку, кухню і т.д. Але чи варто за це братися? Давайте розглянемо основні переваги та недоліки такого рішення.

Якщо ви замислюєтеся над можливістю реконструкції горища, це прекрасна ідея! Таким чином ви зможете збільшити кількість квадратних метрів корисного житлового простору, не вкладаючись в покупку нової нерухомості. Та є у такого рішення і свої особливості – на сайті https://vashamansarda.com/ ви знайдете масу корисної інформації про можливості реконструкції горища в мансардну кімнату, а також зможете замовити професійну реконструкцію мансардного поверху або будівництво будинку з мансардним дахом.

Однак реконструкція старого горища в новий світлий простір – справа непроста і все ж трохи витратна. Щоб ви мали можливість зробити продуманий вибір, команда сайту vashamansarda.com поділилася з нами корисною інформацією про те, які переваги і недоліки можуть бути у такого рішення.

Переваги реконструкції горища в мансарду

1. Додатковий житловий простір за порівняно помірну плату. Реконструкція горища – не найдешевше задоволення. Але в будь-якому випадку вона обійдеться вам дешевше, ніж покупка нового будинку або квартири з більшою житловою площею. Переобладнавши горище, ви отримаєте цілий додатковий поверх корисної площі, яка може стати будь-якою кімнатою.

2. Багато натурального світла, яке потрапляє в кімнату через мансардні вікна. Насправді, вікна в даху, розташовані під кутом, впускають набагато більше природного світла, що є незаперечною перевагою для будь-якої кімнати. А ще тільки уявіть собі, як це приємно – дивитися через таке вікно на небо і зірки!

3. Економія на комунальних платежах. Адже завдяки такій кількості природного світла, у вас набагато рідше буде необхідність в додатковому освітленні. З цієї точки зору на мансардному поверсі вигідно розмістити дитячу кімнату або робочий кабінет.

4. Тихий відокремлений простір. Так як горище – самий верхній поверх в будинку, цей простір відрізняється найменшою прохідністю, а значить, і найменшим рівнем шуму. Все це робить мансардний поверх ідеальним місцем для розташування спальні – тихої і затишної, робочого кабінету або дитячої кімнати, де ви зможете працювати або дитина зможе вчитися, не відволікаючись на сторонні шуми і інших домочадців.

5. Стильний, атмосферний інтер'єр. Мансардні кімнати завжди виглядають набагато цікавіше звичайних через своє нестандартне планування. Стиль лофт – ідеальне (а ще і дуже модне) рішення для реконструкції горища, так як тут вам не потрібно емітувати наявність балок і інших властивих йому елементів. Скошені мансардні вікна, стіни під кутом і нестандартні меблі – все це дарує кімнатам на горищах особливу атмосферу.

Реконструкція горища – можливі недоліки

Так, ми говоримо про можливі недоліки, так як їхня наявність в більшості випадків залежатиме від того, наскільки якісно буде спроектовано мансардний поверх.

Вартість - якісна реконструкція горища в мансарду обійдеться недешево. Та все ж це дешевше, ніж купувати нову нерухомість з більшою квадратурою і робити ремонт там.

Спека і холод - вони будуть ще більш відчутними, якщо дах буде погано ізольовано. Тому довіряти реконструкцію горища варто тільки професіоналам.

Меблі на замовлення - через нестандартне планування меблі в мансардні кімнати найчастіше доводиться замовляти за індивідуальними мірками і дизайном. Але незважаючи на те, що спочатку це додасть клопоту, в результаті ви отримаєте по-справжньому особливий, атмосферний простір!

Запланувавши реконструкцію горища в мансарду, довіряйте роботу по такому проекту лише професіоналам! Звернувшись на сайт vashamansarda.com, ви знайдете саме таких фахівців, які допоможуть реалізувати проект вашої мансарди на найвищому рівні.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас