Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Послуги адвоката з розлучень онлайн

Послуги адвоката з розлучень онлайн

Зіткнулися з необхідністю розірвання шлюбу, але не маєте можливості особисто відвідати адвоката? В такому випадку правову допомогу можна отримати в режимі онлайн. Необхідність в ній може з'явитися в будь-який момент – як під час складання заяви в РАЦС, так і безпосередньо в процесі розлучення.

В яких випадках може знадобитися допомога адвоката по розлученню

Юридична підтримка може знадобитися в різних випадках. Це може бути:
  • спір щодо поділу майна;

  • відкриття провадження в суді щодо розірвання шлюбу в разі, якщо його ініціатором стає тільки один з подружжя, а інший – не згоден з цим рішенням;

  • розірвання шлюбу з призначенням аліментів на дітей та визначенням місця їх проживання, встановленням опіки над ними;

  • виникнення складнощів із написанням позовної заяви до суду.
У всіх описаних ситуаціях консультація юриста, що спеціалізується на сімейних справах, в тому числі на розірванні шлюбу, є необхідною. Звернення до фахівця дозволить уникнути складнощів, які можуть виникнути в процесі розірвання шлюбу.

За наступним посиланням можна отримати від адвоката з розлучень юридичну консультацію alvaprivacy.ua/ua/poslugi/civil/yuridichna-konsultatsiya, яка допоможе подружжю усвідомити їх права і обов'язки по відношенню до дитини, а також з'ясувати особливості запланованого процесу.

Варіанти правової допомоги: розірвання шлюбу дистанційно і онлайн

  1. Консультація щодо розлучення онлайн: розкриття тонкощів процесу, розгляд ситуації клієнта і можливих шляхів врегулювання спору.

  2. Вирішення сімейного конфлікту шляхом підписання угоди: врегулювання питань, щодо яких між сторонами процесу немає суперечок. Прийняття рішення, яке влаштовує обох, і фіксація його в письмовому вигляді. Документи такого формату можуть використовуватися при поділі майна або встановленні розміру щомісячної виплати, яку отримуватимуть діти.

  3. Судовий представник: знадобиться, якщо спір не можна вирішити за дистанційної участі юриста. Захищає права та інтереси сторони, яку він представляє в судовому розгляді. Постійно присутній на засіданнях, сприяє успішному завершенню справи.
Необхідно оформити всі судові процесуальні документи, але ви не уявляєте, як це можливо? Правильно скласти заяву про розірвання шлюбу до суду допоможе юрист - наголошує нам один з адвокатів АО Альва Прайвесі – куратор нового проекту від цього адвокатського об'єднання "розлучення онлайн", Тетяна Шапошнікова.

Для отримання необхідної послуги досить звернутися в юридичну компанію "Альва Прайвесі" і описати, в чому полягає ваша ситуація. Після цього правники зможуть дати коментарі і зорієнтують, як варто вчинити при розірванні шлюбу в тій чи іншій ситуації.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас