Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Чим відволікти дитину?

Чим відволікти дитину?

Малюки рідко можуть зайняти себе самостійно. Батьки не можуть провести ані хвилини спокійно без дитини, тому потрібно вибрати відповідний ігровий напрямок. Дитячі онлайн ігри - гарний вихід з цієї ситуації, набагато краще ніж дивитися мультфільми, тому що під час гри у дитини розвивається мислення, реакція, дрібна моторика, та інше.

Ігри дозволять захопити увагу малюка. Одним з найбільш цікавих жанрів є симулятори. Вони підходять як для хлопчиків, так і для дівчаток. Діти зможуть приміряти на себе ролі водія, опинившись за кермом гоночної машини, або автомобіля спецслужб, пожежним, рятуючи людей, або полісменом.

Для хлопців підійдуть спортивні або військові напрямки, що дозволяють спробувати виконувати завдання, недоступні в реальному житті. Кожен зможе з легкістю навчитися водити літак і виконувати складні трюки в повітрі, або спробує себе в екстремальних видах спорту.

Дівчатка зможуть навчитися стежити за дітьми – для цього створені симулятори няні або старшої сестрички. За допомогою підказок юні принцеси навчаються годувати малюків, сповивати, купати і гуляти з ними. Також дівчаткам сподобається наводити красу у власному салоні. Відвідувачі захочуть змінити імідж, зробити нову зачіску або просто вибрати нове плаття – в цьому потрібно буде допомогти. Звісно, на екрані будуть з’являтися рекомендації від відомих кутюр’є.

Логічні ігри

Не варто забувати про розвиток логічного мислення у малюків. Для дітей різного віку підготовлена маса навчальних матеріалів та розроблені логічні ігри, які в ігровій формі навчають основам логіки і розвивають уважність і память.

Головне – пояснити дитині правила гри, інакше малюк зробить багато помилок. Ви зможете підібрати розваги в мережі або зіграти, використовуючи спеціальні картки.

Найбільш прості ігри – вибір між «гарячим/холодним», «легким/важким» і так далі. На одній стороні картинки буде намальоване, наприклад, розпалене багаття, а на іншій – бурулька. Малюкові потрібно буде визначити, який з предметів більш гарячий за інший.

Також можна вибрати зображення, на якому намальовані різні погодні умови. Дитині потрібно буде визначити, в яку пору року відбувається дія. Багато малят захоплюються збиранням пазлів або пошуком зайвих предметів на зображенні. Ще один цікавий напрям – пошук відмінностей. Ці ігри дозволяють надовго зайняти дитину і розвинути уважність, що допоможе в подальшому житті.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас