Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ідеї для пропозиції руки й серця на День Валентина

Ідеї для пропозиції руки й серця на День Валентина
 

День Валентина – дуже романтичний привід зробити пропозицію руки і серця. Та також він залишається і найпопулярнішим днем для пропозицій, тому вам доведеться підключити фантазію, щоб вона запам'ятала цей момент на все життя. Ми пропонуємо вам декілька цікавих ідей для натхнення, від яких ви зможете відштовхуватися.

Ідеї для пропозиції руки і серця на День Валентина

Ідея 1: На сцені

Якщо ви будете в ресторані з програмою, в караоке, на стендап-шоу і т.д., ви можете домовитися про те, щоб вам дали пару хвилин на сцені. Скажіть своїй другій половинці, що вам потрібно відійти до вбиральні, а потім несподівано з'явіться на сцені і задайте заповітне питання. Навіть якщо вона здогадувалася про ваші наміри, такого вона навряд чи буде очікувати, і спогад про цей момент буде дійсно яскравим. А з правильним плануванням, артисти на сцені можуть ще й підіграти вам.

Ідея 2: По радіо

Якщо ваша друга половинка звикла прокидатися під улюблену радіостанцію, ви можете зробити їй пропозицію прямо в прямому ефірі. Як правило, для цього потрібно зв'язатися з радіокомпанією хоча б за день до цього і, можливо, вам доведеться заплатити за ефірний час. Також ви можете записати пропозицію руки і серця і замовити, щоб її поставили в потрібний вам час.

Ідея 3: В ресторані

Ресторани посідають друге місце (після будинку) за популярністю для пропозицій, тому тут вам складніше буде здивувати свою другу половинку. Та ви все ще можете замовити її улюблену пісню, запросити на танець і після нього поставити те саме питання. Або ж можна попросити кухаря написати заповітні слова на десерті. А можливо, у команди обраного вами місця є свої ідеї, як зробити пропозицію ефектною. Тільки не варто ховати обручку в їжу, так як наслідки від цього можуть бути непередбачуваними, особливо якщо ви йдете в ресторан голодними.

Ідея 4: У фотоальбомі

Зробіть фотоальбом ваших відносин з фотографіями вас двох в найважливіші моменти життя, можливо, додайте туди різні дрібниці, які нагадують про найважливіше. В самому кінці напишіть: «А що принесе нам майбутнє?». І після цього: «Як на рахунок весілля?»

Ідея 5: Іноземною мовою

У маленькому блокноті на кожній сторінці напишіть різними мовами: «Ти вийдеш за мене?». Почніть з мови, яку ваша друга половинка знає найменше, і продовжуйте до самої знайомої їй, а в кінці – рідної мови. Ось кілька прикладів, які ви можете використовувати:

• Іспанська: Te Casas Conmigo?

• Есперанто: Ĉu vi edziniĝus kun mi? (жінці); Ĉu vi edziĝus kun mi? (чоловікові)

• Японська: Watashito kekkon shite kuremasuka?

• Фінська: Haluatko naida minut?

• Німецька: Willst Du mich heiraten?

• Італійська: lo sposerete?

• Французька: Veux-tu m'épouser?

• Португальська: Queres casar comigo?

Ідея 6: Коли перехожий буде вас фотографувати

Якщо ви поїдете в невелику подорож на День Валентина, або навіть просто вирішите прогулятися, завжди можна попросити перехожого сфотографувати вас в цей романтичний момент. Коли він почне фотографувати, дістаньте кільце і запитайте її. Таке фото вийде по-справжньому особливим, адже на ньому будуть видні ваші щирі емоції в момент пропозиції. Але ще краще, якщо ви домовитеся з фотографом, який буде «як би випадково» прогулюватися повз і зможе вас сфотографувати.

Ідея 7: У подорожі

Якщо ви вирішили вирватися у відпустку в середині лютого, дійте за обставинами. Запропонуйте руку і серце біля мальовничого водоспаду, на вершині гори, на жаркому і красивому пляжі або катаючись на гондолі... Такі спогади вже точно не будуть тривіальними.

Ідея 8: Відтворіть класичну пропозицію з романтичного кіно

Якщо у вашої другої половинки є улюблений фільм (або серіал), і вона захоплюється тим, як зробили пропозицію там, спробуйте повторити це. Навіть якщо у вашому місті немає можливості відтворити всі обставини, зробіть упор на дрібниці, які асоціюються саме з цією конкретної сценою.

Ідея 9: Під час збирання пазлу

Пари постарше або з більш спокійним темпераментом можуть проводити час в не настільки активний манер. Настільні ігри, особливо пазли – якраз те заняття, яким можна урізноманітнити дозвілля і цікаво провести час удвох. Так чому б на цьому і не зіграти? Адже вона точно не здогадається про те, що ви запланували. Просто витягніть один зі шматочків пазла з коробки, напишіть на ньому «Вийдеш за мене?» і сховайте в такому місці, де його легко знайти. А коли всю картинку буде зібрана, і не вистачатиме лише однієї деталі, нехай вона знайде її, а ви тримайте кільце напоготові.

Ідея 10: У коробці з цукерками

Купіть коробку її улюблених цукерок або тих, які вона давно мріяла спробувати. Одну з цукерок замініть каблучкою. Або ж ви можете замовити набір шоколаду з індивідуальними написами і на одній з маленьких шоколадок написати те саме питання. Але тут вам буде важливо змусити її відкрити солодкий подарунок відразу, інакше ефект несподіванки не буде таким яскравим.

Чи збираєтеся ви робити пропозицію в це свято Закоханих, чи в будь-який інший день, сподіваємося, ці ідеї надихнуть вас і зроблять цей момент по-справжньому особливим!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас