Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ремінь з бляхою ручної роботи – унікальна річ у вашому гардеробі

Ремінь з бляхою ручної роботи – унікальна річ у вашому гардеробі

Як би швидко не змінювалися сучасні тренди, тенденція на індивідуальність залишається на чолі модної течії вже не перший рік. Вона стосується і створення власних образів, і подарунків. Тому речі та аксесуари ручної роботи зараз актуальні, як ніколи.

Звичайно ж, створити повний гардероб з речей ручної роботи – неможливо, та й немає в цьому необхідності. Проте ви можете додати в свої повсякденні образи один стильний і унікальний акцент, який буде говорити оточуючим про те, хто ви. І нетривіальна бляха на ремінь якраз може стати тією самою родзинкою.

Шкіряні ремені з пряжками ручної роботи від Клямри

Інтернет-магазин klamra.com.ua пропонує широкий вибір натуральних шкіряних ременів з авторськими бляхами власного виробництва. Тут ви зможете вибирати з більше ніж 100 моделей автентичних і класичних пряжок, яких ви не побачите більше ніде. Такий аксесуар підніме навіть найпростіший casual образ на новий рівень, а також стане чудовою ідеєю подарунка.

Авторські ремені з бляхами ручної роботи від майстерні Клямра – це:

• Натуральна теляча шкіра – товста і міцна (3,8-4,2мм), і тим не менш в міру еластична, що робить її дуже довговічною.

• Ремінь з цільного шматка шкіри до 125 см без стиків, зшивання і склеювання. При цьому вкоротити виріб так само просто, як і звичайний ремінь, куплений в магазині.

• Пряжка за авторським дизайном – стильний та індивідуальний акцент на ремені. Кожна з них відливається з латуні вручну.

• Як сміливі дизайни, так і більш стримані і класичні – можливість вибрати те, що найкращим чином підкреслить характер власника.

Як вибрати ремінь з бляхою ручної роботи для себе і в подарунок?

Серед розмаїття виробів на сайті klamra.com.ua дійсно можна розгубитися. Команда майстерні Клямра дає кілька порад, які допоможуть звузити вибір і визначитися з покупкою:

1. Ширина обраного ременя повинна залежати від того, з якими брюками буде носитися аксесуар. Якщо це casual джинси, краще вибрати ремінь з більшою шириною – 45 мм; для брюк підійде вужчий виріб – 38 мм.

2. Для більш класичних образів підійдуть традиційні рамкові пряжки, а для неформальних і повсякденних можна вибрати більш сміливу і велику бляху з авторським дизайном, яка неодмінно приверне увагу оточуючих.

3. Вибираючи ремінь в подарунок, враховуйте персональний стиль одержувача і його інтереси – згідно з ними ви зможете вибрати пряжку, яка найкращим чином буде підкреслювати індивідуальність персони.

Якщо ж серед усього запропонованого різноманіття ви не змогли підібрати те, що вам потрібно, команда майстерні Клямра готова обговорити можливість виготовлення ременя з пряжкою за індивідуальним дизайном. А якщо це аксесуар на подарунок, то до нього докладуть авторську упаковку і листівку.

При цьому ремені ручної роботи, оздоблені автентичними латунними пряжками, що запропоновані в інтернет-магазині klamra.com.ua, можуть похвалитися дуже демократичною вартістю. Унікальний авторський аксесуар коштуватиме приблизно так само, як і шкіряний ремінь, куплений у звичайному магазині. Проте цінність ручної роботи майстрів Клямри неможливо не оцінити!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас