Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Штучне запліднення та його вартість у Києві в "Медичному центрі ІГР"

Штучне запліднення та його вартість у Києві в "Медичному центрі ІГР"

Незважаючи на масу чуток і міфів, ЕКЗ є стандартним, досить безпечним і поширеним методом лікування безпліддя. Для пар, які протягом року і після тривалого лікування не можуть зачати і народити дитину, екстракорпоральне запліднення є єдиним способом завагітніти.

Якщо лікар поставив невтішний діагноз, не варто панікувати. Ви можете звернутися до клініки IGR у Києві. Ми спеціалізуємося на діагностиці та лікуванні безпліддя не перший рік і застосовуємо на практиці передові ДРТ.

В якому випадку необхідна діагностика і лікування від безпліддя?

Штучне запліднення ЕКО (ЕКЗ) у КиєвіЯкщо протягом року регулярного статевого життя вагітність не наступила, варто звернутися до лікаря. Причин ненастання вагітності може бути безліч. У деяких випадках порушення фертильності тимчасові і легко піддаються корекції.

Під час первинного візиту до клініки лікар складає програму обстеження для уточнення діагнозу. ЕКО призначається за строгими показниками, у випадках, коли:
  • у жінки відсутній яєчник;
  • діагностована непрохідність маткових труб;
  • у партнера виявлені відхилення від норми в результатах спермограми.
Доцільність проведення штучного запліднення в кожному конкретному випадку лікар визначає індивідуально.

Скільки потрібно спроб ЕКЗ для успішного зачаття?

Деякі пари впевнені, що для настання вагітності доведеться пройти 3-4 або навіть 5 протоколів. Насправді ймовірність настання вагітності вже в першому протоколі становить близько 30-40%. З другої спроби шанси збільшуються вдвічі. Успіх протоколу залежить від різних чинників:
  • першопричини безпліддя;
  • загальний стан здоров'я і репродуктивної системи пацієнтів;
  • кваліфікація лікарів;
  • правильність проведення процедур.
Крім того, на успішне запліднення впливає правильна підготовка до імплантації: наскільки якісно жінку обстежували, відібрали життєздатні яйцеклітини і готові ембріони для підсадки.

Безумовно, різним пацієнтам може знадобитися різна кількість спроб. У багатьох випадках завагітніти вдається з першого разу.

Штучне запліднення ЕКЗ у Києві від найкращих лікарів Інституту Генетики Репродукції

Пройти комплексне обстеження на предмет безпліддя і процедуру штучного запліднення ЕКЗ за показаннями лікаря можна в "Медичному центрі ІГР" в Києві. У нас створені всі необхідні умови для проведення протоколу за європейськими стандартами. Наявність професійної матеріально-технічної бази забезпечує високу ефективність лікування.

Вартість протоколу дійсно досить висока, але не вища за середньоринкові розцінки. Ціна лікування в кожному конкретному випадку визначається індивідуально для кожної пари і залежить від обсягу обстежень, типу протоколу ЕКО (класичне, в природному циклі, ЕКО + ІКСІ і т.п.), вартості використовуваних при лікуванні лікарських препаратів.

Орієнтовну ціну на послуги штучного запліднення ви можете дізнатися на сайті клініки www.igr.com.ua або під час безпосереднього візиту у медичний центр до лікаря.

Статистика говорить про те, що в сучасних реаліях приблизно кожна п'ята пара стикається з діагнозом безпліддя. Всьому виною неправильний спосіб життя, шкідливі звички, погана екологія, захворювання, що передаються статевим шляхом, хронічні недуги. Якою би не була причина порушень фертильності, лікарі клініки IGR прийдуть до вас на допомогу. Ми допоможемо точно визначити, чому не наступає вагітність, і виконаємо процедуру ЕКЗ на найвищому рівні.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас