Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Якісний догляд за антуріумом та фіалкою домашніх умовах

Якісний догляд за антуріумом та фіалкою  домашніх умовах

Щоб рослина радувала свого власника гарним цвітінням та здоровим виглядом, потрібен за нею догляд. Ефективний догляд за антуріумом дозволить бачити його цвіт майже цілий рік. Якщо на допомогу прийде органічне добриво ЯРОС, то можна гарантувати, що рослина виглядатиме максимально гарно й буде квітнути майже цілий рік.

Не менш красиво квітне фіалка, яку також обробляють та підгодовують ефективним засобом ЯРОС. Різниця між доглядом за фіалкою та антуріумом майже відсутня. Хоча все залежить від особливостей рослин.

Догляд за антуріумом у домашніх умовах

Рослина полюбляє розсіяне світло, тому його краще розмістити на північних підвіконнях, іноді потрібно завішувати скло газетою, бо прямі сонячні проміні можуть нанести шкоду антуріуму.

Антуріум – досить теплолюбива рослина, тому в кімнаті повинно бути тепло: температура повітря має складати від 22 до 28 градусів. При нижчій температурі рослина може захворіти. Хоча в період спокою можна знизити температуру до 16 градусів. Знижувати або підвищувати температуру треба плавно.

Поливати антуріум під час вегетаційного періоду слід рясно. Але краще недолити води, ніж перелити. Для ефективного розвитку та росту рослини завжди вчасно використовуйте органічне добриво ЯРОС. Його екологічне походження не завдасть шкоди рослині, а тільки покращить її загальний стан.

Коли рослини добривами підгодовують, постійно поливати квіти не потрібно. Для антуріуму підгодівля проводиться з періодом в 14 днів. Для цього беруть 10 мл засобу на 1 л води.

Органічне добриво ЯРОС – найоптимальніше рішення для догляду за рослинами. Саме цей засіб діє на рослину комплексно. А це й розвиток кореневої системи – він виступає як біологічний стимулятор. Рослина значно краще живиться потрібними речовинами, коренева система значно краще розвивається, а це впливає й на зовнішній вигляд рослини.

Щодо ґрунту, то його обробка засобом ЯРОС ефективна за всіма існуючими параметрами. Якісний ґрунт – це основа здорової рослини. Застосування органічного добрива ЯРОС щодо ґрунту:

- покращує його структуру;
- нормалізує кислотність;
- забезпечує рослину поживними речовинами.

ЯРОС – виключно природний засіб. При його виробництві не було ніяких хімічних випробувань. Це добриво перевірене не тільки тисячами клієнтів, але й часом. Наразі немає жодного заперечення чи протипоказань щодо використання цього препарату.

Всі запитаня та відгуки від клієнтів, які користуються засобом, можна знайти на сторінках інтернет-магазину iaros.com.ua. Менеджери інтернет-магазину допоможуть замовити засіб у різних об’ємах. На сайті представлене фасування в 250 мл, 1 л, 20 л. Приємна ціна завжди здивує, бо навіть невеличкого об’єму засобу вистачить надовго.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас