Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ремонт і перетяжка меблів в майстерні

Ремонт і перетяжка меблів в майстерні

Ви – щасливий володар зручного та красивого антикварного дивану? Вам хочеться позаздрити, проте рівно на стільки, на скільки респектабельно виглядає цей предмет інтер’єру. Якщо ж його підлокітники потерлися, оббивочна шкіра потріскалася, а подушки просіли, без реставрації ніяк не обійтися.

Якісну реставрацію будь-якої складності можуть реалізувати лише професіонали. Цей процес складний, потребує спеціальних навичок та лічить в собі кілька етапів:
  • Прискіпливий огляд та повне розбирання меблів на складові частини;

  • Ремонтування основи, при необхідності виконуються столярні роботи;

  • Зміна пружинних блоків та інших підтримуючих елементів, рійок, ремонт фурнітури, тощо;

  • Заміна м’якого наповнювача та тканини, відновлення об’єму та щільності;

  • Ремонт трансформуючих механізмів;

  • Реставрування дерев’яного декору, покриття лаком чи фарбою;

  • Редизайн форми, додавання декоративних деталей.
Ринок меблевих тканин сьогодні пропонує величезну кількість варіантів для оббивки софи або крісла. За їх допомогою ви можете відновити м’які меблі таким чином, що вони будуть виглядати так само, як після виробництва, або кардинально змінити вигляд на інший, більш сучасний та модний.

Послугу з відновлення пропонує багато майстерень, але реставрувати антикварне меблювання ризикують одиниці. Ці меблі коштують дорого, а також часто мають в своєму складі тендітні деталі, здатні розсипатися. Відновлення таких деталей займає немало часу і під силу тільки кваліфікованим майстрам-червонодеревникам.

Безумовно, зробити перетягування можна спробувати самостійно, але досягти високої якості та чітко виконати всі роботи без спеціальних навичок буде досить складно. Проте, коли ваші руки пристосовані до такої праці, а в наявності є необхідні інструменти та матеріали – все можливо.

Не можете самостійно здійснити реставрацію коштовного старого меблювання? Тоді ремонт і перетяжка меблів в майстерні KOSAIR – найкраще рішення. Також можливе виконання робіт на дому у замовника, тоді ви можете спостерігати за процесом своїми очами та навіть прийняти в ньому безпосередню участь.

Фахівці допоможуть підібрати підходящу тканину або шкіру для оббивки, найкращу фурнітуру та комплектуючі для відновлення та порадять, як змінити дизайн, коли це потрібно. Після реставрування меблі гарно виглядають, радують погляд, зручні та комфортні. Тому не гайте часу та звертайтеся до майстерні KOSAIR (099) 400 80 48, (096) 396 77 25

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас