Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Кульки-ходилки та «Фіксики» – здивуйте малечу

Кульки-ходилки та «Фіксики» – здивуйте малечу

Ні для кого не секрет, що найкращим днем в житті маленької дитини є її день народження. На цю дату з нетерпінням чекає кожен малюк, адже цей день перетворюється на справжню казку, переповнену яскравими подарунками. Ідеальним сюрпризом для маленьких іменинників стане святкова композиція з надувних кульок. Такий подарунок оцінить кожна дитина.

Кому подарувати кульки-ходилки?

Серед всього різноманіття подарунків кулькам відведене особливе місце. Якого б віку не була дитина, її наче невидимим магнітом притягує яскрава сфера. Вона залишається в центрі уваги протягом всього вечора, захоплює не тільки маленького іменинника, але й його гостей. Якщо ви збираєтесь відвідати дитяче свято, подаруйте дитині кульки-ходилки. Замовити їх ви зможете за посиланням: https://mir-sharov.kiev.ua/product-category/folga/shariki-hodilki/.

Кульки-ходилки можна дарувати на будь-яке свято:
  • дитячий день народження;
  • виписка з пологового будинку;
  • святковий вечір в дитячому садочку;
  • Новий рік чи Різдво.
Варіантів безліч, та на кожному святі кульки-ходилки будуть найпопулярнішим подарунком, сюрпризом, котрий ще дуже довго згадуватиме дитина.

Ходилки можна подарувати в одному екземплярі, однак набагато краще доповнити їх іншими надувними кульками. Якщо ви хочете справити враження на дитину, додайте до святкової композиції кілька інших кульок. Ви завжди можете пофантазувати та поекспериментувати з різноманітними відтінками, формами та розмірами кульок. Останнім «штрихом» вашого набору стануть яскраві стрічки. Вони прикрасять та доповнять святковий набір, який викличе в дитини найщиріші емоції.

Кульки «Фіксики» – для маленьких фанатів

Досить важко знайти дитину, котра б не любила Фіксиків. Ці герої не перестають дивувати дітей своїми знаннями в науці та техніці. Мультсеріал з цими персонажами приносить досить багато користі кожній дитині. Замовити святкові кульки з фіксиками ви завжди зможете, перейшовши за посиланням: https://mir-sharov.kiev.ua/product-category/folga/shariki-s-geroyami-multfilmov/shariki-fiksiki/.

Щоб дитина прийшла в захват від кульок з Фіксиками, їх варто доповнити іншою святковою атрибутикою. Якщо день народження святкує хлопчик, додайте до Фіксиків білі та блакитні кульки. Дівчинці неодмінно сподобається набір, до складу якого входять рожеві кульки.

Фіксики також можна доповнити кульками з зображеннями інших героїв. В такому випадку різноманіття персонажів принесе дитині максимум задоволення та залишить в пам’яті найтепліші спогади.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас