Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Гардероб малюка 2021: найкращі тренди одягу для найменших

Гардероб малюка 2021: найкращі тренди одягу для найменших

Раніше батьки не дуже турбувалися над створенням модних look-ів для дитини. Річ зручна, комфортна, безпечна – цього достатньо. Так само, покупці обновок малюкові приділялося менше уваги, адже він виросте з них, не встигнеш і оком моргнути. Сьогодні ж естетика дитячого одягу стає все більш значущою, а сучасні батьки, ніби змагаються в стильних образах своєї малечі. Тому мода для дітлахів набирає таких обертів, а на її тренди ми звертаємо все більше уваги.

Модні дизайнери сьогодні приділяють не менше уваги дитячим колекціям, ніж дорослим: речі для найменших виглядають не менш стильно, при цьому залишаючись неймовірно милими. На сторінці https://coolton.com.ua/product-category/dlya-divchatok/ ви зможете самі переконатися в цьому й поповнити гардероб крихітки дійсно модними і естетично привабливими обновками. Для батьків, охочих стежити за віяннями дитячої моди, ми розповімо про головні її тренди 2021 року.

Трендовий одяг для дівчаток

Як доросла, мода для малечі в цьому році орієнтована на те, щоб найкращим чином поєднувати стиль та комфорт. Крім цього, головними трендами в моді для дівчаток стали принти та візерунки, в'язка й печворк. Багатошаровість в вінтажному стилі також буде актуальною для маленьких модниць в цьому році – такі образи стилісти рекомендують доповнювати модними аксесуарами, наприклад, обручами й пов'язками на голову.

Трендовий одяг для хлопчиків

Модні тренди для хлопчиків в 2021 році зосереджені навколо принтів та написів, які доречні в найрізноманітніших стилях, фасонах і текстурах. У моді в'язка й трикотаж, джинс і вельвет. Головне, за словами експертів, щоб матеріал був адекватний порі року й віку хлопчика – в кожному випадку вам вдасться знайти цікаві рішення для свого маленького модника.

Загальні тренди дитячого одягу в 2021 році

В цілому ж, варто відзначити цілий ряд загальних модних тенденцій, актуальних для всієї дітвори, незалежно від віку і статі:

1. Нові кольори. Колекції для малечі 2021 відшиваються в позитивних кольорах і принтах. Особливо актуальні червоний, кораловий, зелений, синій, ментоловий, гірчичний, бордовий кольори – вони наситять гардероб маленьких модників фарбами й яскравим настроєм. Разом з тим речі для дітлахів в базових відтінках, як основа капсульного дитячого гардероба, не втрачає своєї актуальності.

2. Гендерно-нейтральні моделі. Особливо популярними зараз стають речі для дітей в нейтральних фасонах і кольорах, що однаково добре підходять хлопчикам і дівчаткам. Даний тренд робить гардероб чада максимально універсальним, а також залишає простір для персоналізації кожного образу стильними аксесуарами.

3. Нові текстури. Ми звикли: дитячі речі, особливо для малюків, відшиваються з бавовни. У цьому році ви зможете побачити більше речей для крихіток в різноманітних текстурах: креш, жатка, сатин тощо. Перевагою жатих і креш-тканин в одязі для малюків стане їх природний пом'ятий вигляд, завдяки чому за ним простіше доглядати.

4. Дорослі фасони. Вже не перший сезон актуальний одяг для малюків, максимально схожий з дорослим за дизайном та колірною гамою. Цей рік також не стане винятком. Щоб дитина виглядала, як справжній модник, купуйте їй речі, схожі на ваші власні, в тому числі й фасони oversize, які виглядають на малечі неймовірно мило.

5. Аксесуари. Сьогодні вони стають невід'ємною частиною й дитячих образів. Не скупіться на стильні обручі, заколки, сонцезахисні окуляри, сумки, рюкзаки, ремінці, шапки, панамки, браслети тощо. Все це зробить look вашого чада по-справжньому стильним і унікальним.

Модні кольори, оригінальні принти, цікаві текстури, і при цьому, дорослі, гендерно-нейтральні або мінімалістичні фасони – ось, що диктує нам дитяча мода 2021. Одяг крихітки, як зменшена копія дорослої, family look і увага на аксесуари наближають маленьких модників до нас, привчаючи їх з самого дитинства до гарного смаку.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас