Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

3 хороші причини записатися на курси дитячого масажу

3 хороші причини записатися на курси дитячого масажу

Якщо говорити про дитячий масаж, то навчання цьому навику сприймається більшістю людей як щось, що потрібно лікарям, масажистам або реабілітологам. Насправді ж, таке навчання буде корисним практично кожній дорослій людині: як фахівцям – для підвищення кваліфікації або надбання нових корисних знань і навичок, так і простим батькам, що бажають дати можливий максимум для здорового росту і розвитку малюка.

Відмінну сучасну програму навчання дитячому масажу пропонує академія Massage Club – тут ви зможете отримати актуальні знання і навички, а також необхідну практику. Крім того, на курсах від Massage Club на вас чекає чудова позитивна атмосфера і напевно цікаві знайомства. Але це – лише приємний бонус. А чим дійсно вам будуть корисні курси дитячого масажу?

3 відмінні причини записатися на курси дитячого масажу

1. Саморозвиток. Ми живемо в епоху саморозвитку і самонавчання, де додаткові навички ніколи не будуть зайвими. Проходження курсів дитячого масажу дасть вам можливість стати більш затребуваним фахівцем або освоїти нову приємну і корисну професію.

2. Якісний час. Це стосується і самого відвідування курсів (адже ви проведете цей час з інтересом і користю), і часу за самим масажем дитині. Під час масажу дитині у батьків виробляється окситоцин – гормон, що не тільки підвищує настрій, а й підсилює зв'язок з малюком.

3. Масаж своїй дитині. Це неймовірно корисно для її фізичного і ментального розвитку, зміцнення вашого зв'язку. Крім того, за допомогою масажу ви зможете позбавлятися багатьох проблем зі здоров'ям і неприємних симптомів, від яких страждає більшість малюків.
курси дитячого масажу

Користь дитячого масажу для простих батьків

Навіть якщо ви не плануєте заробляти на дитячих масажах, ви зможете робити такі оздоровчі процедури своїй малечі – від них величезну користь отримає і крихітка, і ви самі. А саме:

• Хороший сон. Адже дослідженнями доведено, що дітки, яким роблять масаж, сплять і їдять краще за тих, хто не отримує таких процедур.

• Гарне самопочуття. Масажики допомагають малечі позбутися багатьох поширених проблем, таких як коліки, запори, болі зростання, неприємні симптоми прорізування зубів тощо.

• Здоровий розвиток. Масаж зміцнює і тонізує м'язи малюка. Він допоможе дитині швидше навчитися сидіти, повзати, ходити.

• Ранній розвиток мовлення. Під час масажу ви говорите з дитиною, розповідаєте віршики або співаєте пісеньки. Все це стимулює ранній розвиток мовлення, допомагає швидше налагодити комунікацію між батьками і малюком, а також стимулює розвиток його соціальних навичок з самого раннього віку.

• Зниження ризику післяпологової депресії. Виходячи на курси, ви зможете розвіятися і відволіктися, поспілкуватися з цікавими людьми. Більш того, сам процес масажу дитині піднімає рівень окситоцину і мамі (татові), і малюкові.

Навчившись дитячому масажу і роблячи його своїй малечі, ви будете почуватися впевненіше з дитиною. Це особливо важливо для тих, хто став батьками вперше. Ви почнете краще розуміти потреби і вподобання крихітки, навчитеся спілкуватися з малюком за допомогою дотиків, неймовірно зблизитеся з ним. І це не кажучи про ту користь для його здоров'я і розвитку, яку здатні принести хороші масажі.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас