Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

«ВЕСЕЛІ та РОЗУМНІ» – той самий дитячий садочок у Львові, який ви шукали

«ВЕСЕЛІ та РОЗУМНІ» – той самий дитячий садочок у Львові, який ви шукали

Вибір дитячого садку для дитини – це завжди непросто. У цьому дошкільному закладі малюк має не тільки вчитися, а й всебічно розвиватися, і при цьому весело проводити час, адже дитинством потрібно насолоджуватися! Саме такі можливості подарує дитині дитячий садок у Львові «ВЕСЕЛІ та РОЗУМНІ».

Чому «ВЕСЕЛІ та РОЗУМНІ» – той самий дитячий садок для вашої дитини

У вас є відразу декілька відмінних причин зробити вибір на користь мережі дитсадків «ВЕСЕЛІ та РОЗУМНІ», адже тут ваша дитина:

• буде розвиватися у відкритій, позитивній, дружній атмосфері, яка залишить лише найкращі спогади про дитинство;

• отримає не тільки базові знання та навички дошкільника, а буде з самого дитинства навчатися тому, що необхідно для дорослішання і становлення успішної особистості в XXI столітті;

• буде ближче знайомитися з Україною – в цьому саду вашому чаду будуть прищеплювати любов до Батьківщини;

• навчиться цінувати і любити близьких, поважати оточуючих, вільно комунікувати з людьми і бути гідним членом сучасного суспільства;

• а також навчиться вірити в себе і свої сили, бути самостійним і реалізовуватися.

Назва цього дитячого садка говорить сама за себе, адже його мета – вирощувати, виховувати і розвивати веселих і розумних дітей, створюючи для цього найсприятливішу середу і найпозитивнішу атмосферу.

Чому вчитимуть малюка в приватному дитсадку «ВЕСЕЛІ та РОЗУМНІ»?

Тут малечу розвиватимуть і навчатимуть за просунутими програмами, які допоможуть оволодіти необхідними знаннями та навичками для подальшого шкільного навчання і життя в сучасному світі. Так, програма приватного садка «ВЕСЕЛІ та РОЗУМНІ» включає:

• Математику і логіку – навчання азам арифметики, розвиток логічного мислення, уяви та здатності вирішувати практичні завдання.

Англійська мова – вивчення в легкому позитивному середовищі, упор на англомовне спілкування з сертифікованими педагогами, якому приділяється половина часу занять.

Спорт і фізична активність – регулярні прогулянки, рухливі ігри, різноманітні активності і заняття бойовим мистецтвами два рази на тиждень.

Підготовка до школи – заняття за державною підготовчою програмою для дітлахів, які збираються у перший клас.

До того ж, приватний дитячий садок «ВЕСЕЛІ та РОЗУМНІ» співпрацює з дитячими психологами та логопедами, постійно вдосконалює свої навчальні й розвиваючі програми, впроваджує нові сучасні методики. Тут є групи для малюків будь-якого віку (до 12 осіб), в яких дитині буде затишно, легко і неймовірно цікаво.

Безпека понад усе

У дитячому садку «ВЕСЕЛІ та РОЗУМНІ» ретельно стежать за безпекою малюків. Незалежно від сьогоднішньої карантинної ситуації, тут щодня роблять вологе прибирання екологічними засобами і вечорами кварцують усе приміщення. У всьому садочку підтримується комфортна температура і зволожується повітря, двічі на день проводиться провітрювання.

У садку малечу привчатимуть до правил особистої гігієни – миття рук після прогулянок, відвідування вбиральні і перед їжею. Використання одноразових паперових рушників і миття посуду при високих температурах в посудомийній машині – додаткові, але не менш важливі гігієнічні заходи.

В сучасних умовах карантину дитсадок «ВЕСЕЛІ та РОЗУМНІ» дотримується всіх норм і правил. Звісно, на входах стоять дезінфікуючі засоби, а до приміщення можуть заходити лише діти і персонал садка. Всіх батьків і працівників дошкільного закладу попереджено про заборону відвідування дитсадка з ознаками респіраторних захворювань.

Приватний дитсадок «ВЕСЕЛІ та РОЗУМНІ» у Львові вартий того, щоб довірити йому дошкільну освіту і розвиток свого чада. Тут буде оточувати безпечна, легка і позитивна атмосфера і кожен день чекатиме купа цікавих активностей!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас