Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Елегантні тюлі – топовий інтер´єрний тренд 2021

Елегантні тюлі – топовий інтер´єрний тренд 2021
 

Жоден інтер'єр не буде завершеним без штор. Адже вони грають не тільки функціональну, але й декоративну роль. Завдяки практично нескінченній їх різноманітності, сьогодні у нас є можливість вибрати аксесуари для вікон в будь-якому стилі і колірній гамі. Та все ж окрему увагу хочеться приділити тюлям, адже в цьому році вони стоять на вершині інтер'єрної моди і не збираються здавати свої позиції в прийдешніх сезонах.

Тюлі стали топовим інтер'єрним трендом 2021 через їхню елегантність, те відчуття легкості і свободи, яке вони привносять в приміщення. Вони не блокують світло і повітря з вікна повністю, завдяки чому в інтер'єрі завжди пануватиме атмосфера свіжості і затишку. Але разом з тим тюлі все ж здатні забезпечити необхідну приватність, якщо зібрати їх в густе драпірування або використовувати прийом багатошаровості – саме так дизайнери наразі радять прикрашати вікна прозорими шторами.

Хороший тюль – те, на що дійсно варто витратитися тим, хто хоче освіжити інтер'єр в цьому році. Для цього ми рекомендуємо завітати в інтернет-магазин lambrekenatel-e.com.ua – тут на вас чекає величезний вибір тюлів для кожної з кімнат вашого будинку, демократичні ціни і дуже приємні акції на безліч товарів. Тут ви неодмінно знайдете те, що потрібно, подобається і підходить, навіть якщо маєте в своєму розпорядженні мінімальний бюджет. А щоб вам було простіше вибирати з такого різноманіття, команда магазину «Ламбрекен» розповіла нам більше про сучасну моду на тюлі.

Модні тюлі 2021 – найактуальніші тренди

• Монохромні тюлі, особливо в найсвітліших відтінках. Вони миттєво подарують інтер'єру легкості і елегантності. Мінімалістичний однотонний тюль на вікнах – головний тренд цього року.

• Лляні тюлі – новітній тренд, який відразу ж полюбився прихильникам скандинавського і еко-стилю. Крім того, прозорі штори з льону дуже практичні і здатні привнести настрій домашнього комфорту, не жертвуючи елегантністю інтер'єру.

• Рослинні мотиви – вони повторюються і в моді на шпалери 2021 року. Флористичні, екзотичні і ботанічні принти на тюлі ніжно доповнять домашній інтер'єр, даруючи йому нотки свіжості і простоти.

• Абстрактні візерунки на тюлях виглядають розкішно. Якщо ви хочете додати інтер'єру шику, зробіть вибір на користь нейтральних відтінків і геометричних мотивів на тюлі.

• Багатошаровість дасть можливість зробити тюль непрозорою. Повісьте два шари прозорої штори один за іншим на подвійний карниз, і ви здивуєтеся, як легко і ефектно виглядатиме таке рішення. Або ж можна зробити дуже густе драпірування, щоб прикрити вікно за допомогою складок легкого прозорого матеріалу.

Тюль в інтер'єрі виглядає дуже стильно і сучасно, при цьому обійдеться він значно дешевше за нові штор або ролети. Вибравши тренд, який вам до душі, ви зможете купити тюль в потрібному кольорі і дизайні на сайті lambrekenatel-e.com.ua. При цьому прозора штора чудово виглядатиме як сама по собі, так і в поєднанні зі шторами й іншими віконними аксесуарами.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас