Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

ТОП-5 модних стрижок для школярів і підлітків

ТОП-5 модних стрижок для школярів і підлітків

Як на дорослі, так і на дитячі стрижки щороку є своя мода. Так, сучасні дитячі стрижки для хлопчиків багато в чому схожі на дорослі (цей самий тренд ми бачимо і в одязі), та все ж вони повинні залишатися максимально простими у догляді. Про те, які модні стрижки найкраще підійдуть для хлопчиків шкільного і підліткового віку, розповіла команда барбершопу Barber Q.

Barber Q: топ-5 найкращих трендових стрижок для школярів і підлітків

Квіфф (Quiff)

Ця стрижка стає в наш час все популярнішою. Вона дуже виграшно виглядає на хлопчиках, що полюбляють класику. Стрижка «квіфф» і сама по собі виразна, та все ж її можна стилізувати для елегантного або зухвалого образу. Більш короткий варіант стрижки виглядатиме акуратно, а довгий або розпатланий квіфф додасть сміливості образу маленького модника. Стрижка відрізняється більш довгим волоссям зверху і коротким з боків. Укладайте його вгору і назад.

Андеркат (Undercut)

Цього року андеркат особливо актуальний. Ця стрижка відрізняється ще більшою різницею між довжиною по боках, ззаду і вгорі. Вона укладається безліччю способів. Класичним варіантом є зачесуваня довгого волосся назад, але це зовсім не обов'язково. Особливо добре андеркат підійде підліткам, які зможуть експериментувати із зачіскою для створення індивідуальних образів.

Крюкат (Crew Cut)

Крюкат нагадує традиційну чоловічу стрижку, але зараз її можна робити з чолкою або невеликим чубчиком. Один з трендових луків серед сучасних хлопчиків – крюкат з невеликою чолкою або чубчиком, укладеними вгору або набік – ідеально підходить для спортсменів і просто активних школярів та підлітків. Плюс, вона допомагає краще окреслити обличчя.

Помпадур (Pompadour)

Ще одна класична стрижка, яку в цьому році оцінять школярі та підлітки – це помпадур. Він знову повертається в моду і ідеально підійде хлопчикам, які бажають мати елегантний і доглянутий вигляд. Помпадур відрізняється об'ємним довгим верхом (ззаду і з боків волосся також стрижеться коротше), який, як правило, укладається на бік, але пишніше. Така стрижка ідеально підійде хлопчикам з круглим обличчям, вираженими вилицями і низьким чолом. Також її можна доповнити виразним бічним проділом.

Стрижка High and tight (H&T)

Ця традиційна зачіска американської морської піхоти створює дуже зібраний і впевнений в собі образ. H&T – коротка, чітко окреслена стрижка, яка йде волоссю будь-якого типу і текстури. Якщо ви хочете, щоб ваш школяр або підліток завжди виглядав охайно і зібрано, стрижка High and tight якраз в тренді в цьому році!

Є багато стрижок для хлопчиків, які допоможуть їм виглядати стильно і сприятимуть вираженню їхньої індивідуальності. Сучасна мода тяжіє до класики, та все ж вносить в неї свою родзинку. Якщо ви хочете зробити стильну і трендову стрижку своїй дитині в Івано-Франківську, зверніться до барбершопу Barber Q – barberq.com.ua. Тут працюють висококваліфіковані фахівці, які зможуть втілити в реальність навіть найсучаснішу стрижку.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас