Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вибираємо обновку до відпустки: найкращі тренди купальників 2021

Вибираємо обновку до відпустки: найкращі тренди купальників 2021

Підібрати ідеальний купальник непросто, враховуючи всю різноманітність брендів, фасонів, кольорів, і не кажучи вже про розміри і посадку по фігурі. Та хороші новини в тому, що тренди літа 2021, які торкнулися купальників, дуже універсальні, і виглядатимуть чудово практично на будь-якому силуеті.

Чи шукаєте ви щось сміливе, ніжне чи елегантне, серед різноманітного асортименту, представленого на сторінці https://bianka.com.ua/kupalnyky/ , ви неодмінно зможете підібрати купальник, який ідеально підійде до вашої фігури й персонального стилю. А щоб вам було простіше зробити свій вибір, експерти салону брендової білизни Bianka поділилася з нами найкращими, на їхню думку, і самими гідними уваги трендами купальників 2021.

Кращі тренди купальників літа 2021

1. Блискітки, люрекс і гламур

Просто уявіть все, що одягла б Ріана на пляж і надихайтеся її сміливим стилем. Після стількох втрачених можливостей для відпочинку на пляжі або біля басейну всім нам хочеться одягнутися і виглядати яскравіше. Тому люрекс, блискітки, імітація шкіри й інші сміливі текстури – в топі трендів пляжної моди 2021.

У магазині Bianka зверніть увагу на купальники Sharon BPsg_020 від Toccata, RF108U і CF43U від Jolidon.

2. Зав'язочки

Купальники з зав’язочками – це завжди вдала ідея! Вони не тільки ідеально пристосовуються до будь-якої фігури і добре виглядають на будь-яких силуетах, а й стали важливим трендом літа 2021. Особливо ж актуальні цільні купальники з підв'язаним поясом і роздільні з декоративними зав'язками і шнурівками.

У магазині Bianka зверніть увагу на купальники 10823-445 від Seafolly, OE69011 від Touche і CF28U від Jolidon.

3. Цільні купальники з вирізами

Вони залишаються в тренді і в цьому сезоні не просто так. Завдяки вирізам навіть самий традиційний силует грає по-новому. А завдяки формі і розміщенню цих самих вирізів можна коригувати фігуру, в той же час відкриваючи трохи шкіри. Тільки не забувайте наносити сонцезахисний крем і там, де розміщені вирізи купальника.

У магазині Bianka зверніть увагу на купальники 10795-058 і 10791-058 від Seafolly і 2705 від Miss Bikini.

4. Кільця

Цей тренд віддає злегка вінтажною ноткою, однак тут і зараз він як раз до місця. Всі ми вже злегка скучили за купальниками з кільцями – вони додають пляжному наряду ще більш тропічного настрою і вдало вписуються в найрізноманітніші сучасні дизайни.

У магазині Bianka зверніть увагу на купальники 3/3349 від Gisela, 31144-40609-855 від Seafolly і 81726 від Ysabel Mora.

5. Купальники в стилі нижньої білизни

Якщо вам завжди в нижній білизні комфортніше, ніж в купальнику, чому б не спробувати купити пляжний наряд з верхом в стилі улюбленого бюстгальтера? Такі купальники краще підтримують груди і набагато вдаліше виглядають під одягом. Тим більше що в літньому сезоні 2021 вони неймовірно актуальні!

У магазині Bianka зверніть увагу на купальники 81727, 81585 і 81676 від Ysabel Mora.

Якому би стилю в пляжному одязі ви не віддавали перевагу, і які б тренди для себе не обрали цього літа, в інтернет-магазині bianka.com.ua ви зможете знайти свій ідеальний купальник! Тут представлені тільки оригінальні брендові товари, які стануть стильною і надійною основою вашого пляжного гардеробу.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас