Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Реальні переваги гумових чобіт в дитячому гардеробі

Реальні переваги гумових чобіт в дитячому гардеробі

Всі батьки хочуть, щоб їхні діти завжди були в теплі, сухості і затишку, будь то вдома чи на вулиці. З правильним одягом для дощової погоди ваша малеча зможе насолоджуватися прогулянками, навіть коли на вулиці ллє, як з відра. Як би не лякав прогноз погоди, пара гумових чобіт завжди прийде на допомогу і дасть можливість погуляти – ось, чому вони є такими важливими в дитячому гардеробі.

Гумові чоботи – маст-хев в гардеробі сучасної дитини

Ми живемо в кліматі, де дощі періодично йдуть протягом більш ніж півроку. Тому дитячі гумові чоботи можна сміливо назвати маст-хевом в гардеробі маленьких модників. Вони збережуть ніжки малюка в сухості і комфорті навіть в саму вологу погоду, але переваг у такого взуття набагато більше:

• Комфортне взуття на дощову погоду влітку і в міжсезоння. А для зими можна придбати утеплені гумові чоботи, які захищатимуть ніжки дитини і від вологи, і від холоду.

• Дарують свободу гуляти навіть під самим проливним дощем, по будь-яким калюжам і бруду.

• Надійно захищають ніжки маленьких модників від вологи, бруду, бактерій, комах, ударів і подряпин, запобігаючи безліч можливих проблем зі здоров'ям.

• Товста, міцна і стійка підошва, що не ковзає. Це особливо важливо в умовах мокрого бруду і сльоти.

• А ще гумові чоботи виглядають дуже стильно і неодмінно сподобаються як маленьким модникам, так і їхнім батькам, які полюбляють одягати дітлахів зі смаком.

Як вибрати гумові чоботи для дитини?

1. Розмір – мабуть, головний критерій. У гумових чобіт немає таких чітких розмірів, як в іншого взуття – їх розміри досить узагальнені. Тому вам варто вибирати чобітки, які зручно сидять на нозі на товстих шкарпетках.

*Не купуйте чоботи занадто на виріст – це небезпечно для дитини падіннями і травмами.

2. Враховуйте, що в гумових чоботях, як правило, не передбачені застібки, тому вибирайте моделі з іншими елементами, які полегшують взування і роззування – петлі або отвори вгорі, за які можна взятися.

3. Вибирайте по погоді: на літо і тепле міжсезоння дитині не потрібні утеплені чоботи – вони не дихають і будуть парити ніжку. Для холодних же температур можна купити ще одну пару з утеплювачем.

4. Хоч дизайн дитячих гумових чобіт може здатися вам не найважливішим аспектом, все ж виховувати хороший смак у малечі варто з дитинства. Якщо є можливість, вибирайте обновку разом – так дитина носитиме її з ще більшим задоволенням.

Як доглядати за дитячими гумовими чоботами?

Простий догляд – ще одна важлива перевага гумових чобіт. Вам лише потрібно буде протирати їх від бруду після вулиці за допомогою ганчірки, змоченої у воді або мильному розчині. Після цього взуття можна обробити будь-якою рослинною олією 1(наприклад, оливковою), щоб «підтримати» гуму в хорошій формі.

Гумові чоботи дуже універсальні і стануть не тільки стильним, але і функціональним предметом дитячого гардеробу. Якщо ви вже задумалися над покупкою такої обновки дитині, на сайті zakupka.com ви зможете вибирати з колосального асортименту пропозицій і знайти ту саму, яка підійде вам і сподобається вашій дітворі.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас