Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Життя після атаки COVID-19, яким спеціалістам найлегше знайти роботу у Володимирі-Волинському?

Життя після атаки COVID-19, яким спеціалістам найлегше знайти роботу у Володимирі-Волинському?

Життя після атаки COVID-19, яким спеціалістам найлегше знайти роботу у Володимирі-Волинському?

У зв'язку з ситуацією в світі, ринок праці України дещо змінився. Багато людей з Володимира-Волинського, не бажаючи сидіти вдома під час пандемії, знайшли роботу на дому. Але не у кожної професії можливий віддалений формат. І далеко не кожен може подолати роботу на дому з вагомих причин.

Причинами, які заважають влаштуватися на роботу, є:
  • Хиткий емоційний стан. У деяких проявляються психічні розлади через пандемію. Після карантину потрібно докласти чимало зусиль, щоб привести життєвий ритм в нормальний лад – і в побутовому, і в робочому плані.

  • Навіть ті, для кого віддалений формат роботи не є чимось незвичайним, відчули, що роботи в інтернеті стало менше.
За даними популярної в місті дошки оголошень - OBYAVA.ua попит на віддалену роботу на дому різко зріс, тому і знайти вакансію стало набагато складніше.

Популярні раніше професії або змінили специфіку роботи, або втратили свою затребуваність. Незважаючи на те, що світ говорить про введення роботів, світ як ніколи потребує людського ресурсу.

Медики

Медицина не була готова до таких подій. Всі побачили безпомічність медицини під час пандемії.

Держави побачили значні дірки в медицині, які терміново необхідно заповнювати. Потрібно вкладати значні фінансові ресурси в систему охорони здоров'я, спонсорувати медичну освіту, щоб бути готовим до будь-якої глобальної проблеми.

Ситуація набула гострого характеру, коли гроші абсолютно не грали ніякої ролі. Неважливо, багата чи бідна людина – їм надають однакові умови в лікарнях.

Кур'єрська доставка

Через неможливість вийти на вулицю, ця послуга стала вкрай необхідною людям. Стали працювати доставки не тільки їжі швидкого приготування, але і простих продуктів.

Зараз багато хто боїться ходити у ресторани i кафе, тому послуга «Кур'єрська доставка» ще як мінімум пару років не втратить актуальності. Однак компанії не передбачали такої кількостi замовлень і не набрали персоналу, а в пік пандемії його найняти важко.

IT-фахівці

Люди зі знаннями комп'ютерних технологій завжди користувалися попитом. У період пандемії їм було і простіше залучитися у віддалену роботу, а деяким навіть не довелося нічого міняти. Комп'ютерні технології зараз є в кожному будинку, тому це та сама професія, яка не втратить свого значення і через 100 років.

Репетитори / Психологи / Тренери

Так як школи, університети всi дружно вирушили на дистанційне навчання, у багатьох дітей з'явилися проблеми з освоєнням матеріалів. Раніше дистанційне навчання не впроваджувалося настільки кардинально. Вчителя, школярі і студенти не знали, що робити, і як налагодити освітній процес.

Всі репетитори, психологи і навіть спортивні тренери переключилися в режим роботи онлайн.

Так як онлайн-консультування багатьом припало до душі, після карантину працівники продовжили такий спосіб взаємодії з клієнтами.

Маркетолог

Маркетологи і до ситуації на планеті активно працювали онлайн. Для роботи були потрібні креативність, нестандартність і працьовитість.

Підприємства часто знецінюють роль маркетолога, і часто під скорочення потрапляє саме ця категорія працівників. Після звільнення керівник розуміє, що зробив помилку. Йому доводиться наймати позаштатних консультантів або шукати співробітників по оголошеннях – і вся ця метушня через низьку оцінку значущості маркетологів.

Онлайн-бізнес як індустрія

Особливо важливими стали сервіси, які допомагають офлайн підприємництву перейти в онлайновий режим роботи. Завжди користуються попитом робітники, які залучають клієнтів або створюють пропозиції, за якими клієнти приходять самі.

Правильному функціюванню онлайн бізнесу сприяють:
  • бухгалтери;
  • фінансисти;
  • маркетологи;
  • менеджери з продажу;
  • аналітики;
  • промоутери.
Багато професій втратили затребуваність саме через неготовність працювати в режимі ізоляції, робітники таких підприємств вимушені шукати нову работу. Тому зараз особливо цінуються люди зі знанням комп'ютерних технологій, які готові швидко впровадитися в новий режим роботи.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас