Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Меблі в скандинавському стилі – чим вони особливі

Меблі в скандинавському стилі – чим вони особливі

Сьогодні меблі в скандинавському стилі актуальні як ніколи. Те, що ми сьогодні називаємо сучасними меблями в стилі лофт, бере свої основи зі скандинавських інтер'єрних традицій. Їх основним концептом є створення мінімалістичного і функціонального дизайну, що неодмінно відбивається і на предметах меблів.

Якщо і ви хочете зробити вибір на користь простих і стильних меблів в скандинавському стилі, в інтернет-магазин https://oakshop.com.ua/ вам дійсно варто заглянути! Тут представлені стильні і лаконічні предмети корпусних та м'яких меблів в стилістиці лофт, які стануть чудовим доповненням до сучасного інтер'єру. А ми розповімо про те, чому скандинавські меблі – завжди безпрограшне рішення.

Скандинавські меблі і їхні особливості

Меблі в скандинавському стилі відрізняються міцністю, функціональністю і легкістю візуального сприйняття. Це той самий естетичний мінімалізм, до якого всі ми так прагнемо сьогодні. Скандинавські меблі легко впізнати за їхніми відмінними рисами, а саме:

Світлі відтінки дерева. Меблі в скандинавському стилі або лофт виготовляються переважно з цільного дерева, завдяки чому є дуже міцними і практичними. При цьому переважно тут використовується деревина світлих відтінків, як ясен або дуб, що робить такі меблі стильним елементом інтер'єру, що не перевантажує обстановку.

М'які лінії і збалансовані пропорції. Скандинавські меблі відрізняються легким мінімалістичним дизайном, який ідеально вписується в сучасні інтер'єри. А простота форм лише підкреслює функціональність кожного предмета меблів лофт.

Легкість. Від форми до відтінків дерева і вибору оббивних матеріалів, у всіх предметах скандинавських меблів простежується легкість. Це дає можливість облаштувати кімнату всім необхідним і зробити простір максимально функціональним, не перевантажуючи його.

Переваги меблів в скандинавському стилі

У сучасних меблів лофт є свої важливі переваги, кожна з яких стане хорошою причиною зробити вибір саме на їхню користь.

1. Меблі з екологічних матеріалів

Сьогодні все більше людей піклуються про навколишнє середовище і роблять вибір на користь екологічних продуктів. Скандинавські меблі виготовляються з натурального дерева і служать максимально довго.

2. Меблі в стилі лофт дуже міцні

Це одна з найважливіших їхніх якостей. Купуючи меблі з дерева і металу, ви будете користуватися ними довгі роки, а можливо, і десятиліття. Це дає можливість оновлювати предмети меблів якомога рідше, а усвідомлене споживання є одним з основних принципів екологічної усвідомленості.

3. Завжди доречний дизайн

Коли мова йде про меблі, ніщо не зрівняється з деревом. Це класика, яка доречна в будь-якому інтер'єрі. А світлі відтінки деревини та лаконічний дизайн, характерні для меблів в скандинавському стилі, дають можливість облаштувати будь-який сучасний простір всім необхідним, не перевантажуючи його візуально.

Скандинавські меблі – завжди вдале рішення для дому. Вони подарують кімнатам легку і затишну атмосферу, при цьому дадуть змогу створити максимально функціональний простір.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас