Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

5 причин зробити вибір на користь квартири в новобудові

5 причин зробити вибір на користь квартири в новобудові

Вибір квартири на покупку – завжди складний процес, адже це значна і вкрай важлива інвестиція на довгі роки (а можливо, й не на одне покоління). Розташування, площа, планування, наповнення житла – все це важливі питання, але найбільш частим і складним залишається вибір між первинним і вторинним ринком нерухомості.

Насправді, покупка квартири в новобудові все ж виявляється кращим рішенням у багатьох випадках. Так, якщо ви підшукуєте житло у Львові, квартири в ЖК «Рівер Сіті» безперечно варто розглянути. На сайті https://river-city.com.ua/ ви зможете ознайомитися з можливими плануваннями, площею і поверховістю житлової нерухомості. А ми розглянемо переваги покупки квартири в новобудові на прикладі даного житлового комплексу.

5 переваг покупки квартири в новобудові

1. Інфраструктура. Більшість сучасних новобудов і житлових комплексів відразу оточується необхідною інфраструктурою. Так, ЖК «Рівер Сіті» не просто розташований на мальовничій зеленій території. Його можна назвати маленьким містечком, так як тут поблизу є і аптеки-лікарні, і навчальні заклади, і супермаркети, і кафе-ресторани, і навіть СТО. Відділення служб доставки, наземні і підземні парковки, зони відпочинку (в тому числі й дитячі) – маст-хев, який також включений до території комплексу.

2. Якість. Звичайно ж, не можна сказати, що все нове краще за старе. Проте сучасні будівельні матеріали в більшості своїй більш надійні і безпечні, ніж ті, що використовувалися при будівництві будинків вторинного фонду. Сучасні архітектурні та інженерні рішення, нові ліфти, комунікації – все це важливо для вашого комфорту і безпеки. Крім того, в разі покупки квартири в якісній новобудові ви можете розраховувати на менші комунальні рахунки через ефективність сучасних комунікацій, а витрати на ремонт труб або проводки ще не скоро стануть вашою проблемою.

3. Безпека. Мабуть, це одна з головних переваг сучасних житлових комплексів. Вони розташовуються на охоронюваних огороджених територіях, оснащуються системами відео спостереження, а хвіртки і двері закриваються на магнітні замки, відкрити які можуть тільки жителі комплексу. Тиху, затишну і захищену територію без сторонніх людей і автомобілів особливо цінують сім'ї з дітлахами або літніми родичами.

4. Чиста історія. У квартири в новобудові не було попередніх власників і історій, пов'язаних з ними, які так чи інакше можуть даватися взнаки згодом навіть новим мешканцям. У своїй новій квартирі ви будете почувати себе єдиним її господарем, будете самі створювати історію своєї родини і дому, будете знати історію кожного предмета, розташованого в ньому.

5. Відповідність сучасним трендам. Мова не тільки про сучасні будматеріали і технології. Квартири в нових комплексах продумуються так, щоб відповідати ритму життя у великому місті і дарувати максимальний комфорт своїм власникам (навіть в умовах обмеженої житлової площі). У ЖК «Рівер Сіті» представлено широкий вибір планувань для квартир з тією чи іншою площею, що дає можливість вкластися в максимально комфортний і практичний житловий простір.

Як не крути, але у сучасних житлових комплексів є чимало важливих переваг, в порівнянні зі вторинним ринком житла. Плюс, забудовники самі зацікавлені в тому, щоб швидше заселити свої будинки мешканцями, тому часто пропонують вигідні умови покупки квартир в розстрочку. На сайті river-city.com.ua ви зможете ознайомитися з вигідними умовами розстрочки на покупку житла в «Рівер Сіті».

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас